Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Maria Montazami inte sig lik – blir tydligt på nya bilden

25 okt, 2024, 03:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT, Instagram/Sara Montazami.
Maria Montazami visar upp utseendeförändringen!
Annons
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Maria Montazami blev ett med hela svenska folket under åren i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar. Där hennes varma, humoristiska personlighet och klassiska uttryck gick rakt igenom tv-rutan.

Nu är hon aktuell i ett nytt tv-program där hon visar upp ett helt nytt utseende bredvid dottern Sara Montazami.

Aktuell i nya tv-programmet

Vanligtvis befinner sig Maria i Kalifornien i USA där hon bor tillsammans med maken Kamran Montazami. Tillsammans har de fyra barn: Sara, Hanna, Emma och Nicholas som idag är utflugna ur huset.

Under sommaren har Maria däremot befunnit sig i sina gamla hemmatrakter på svensk mark. Orsaken – hon har haft fullt upp med olika tv-inspelningar. Hon är både deltagare i den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet och det nya tv-programmet Jagad.

Jagad är en av streamingtjänsten MAX stora satsningar och programleds av Robert Aschberg. Programmet som gå ut på att gömma sig för Robert och tolv andra utredare genomförs i lag – Maria har därför haft med sig sin äldsta dotter Sara under inspelningarna.

Annons

Nyligen delade Sara med sig av några bilder från inspelningen och på en av bilderna syns Maria i en ny skepnad vi aldrig tidigare fått se.

Här visar Maria Montazami upp utseendeförändringen

Eftersom det nya tv-programmet går ut på att hålla sig gömd gäller det att göra sig oigenkännlig. Maria och Sara tog seden dit de kom och höll inte tillbaka!

Med hjälp av peruker, solglasögon och varsin mössa går det knappt att se vilka som gömmer sig i bilen.

– Sverige kommer alltid kännas som ett andra hem, älskade att spendera tid i detta vackra land med min mamma. Vi filmade en show, åkte runt med bil och tåg, träffade vänner och familj, åt den bästa maten... & nu åker jag hem och känner mig så glad och tacksam, skriver Sara om vistelsen i Sverige på sin Instagram.

Hur det har gått för mor och dotter i programmet återstår att se men de kan inte ha varit lätta att hitta!

I programmet ser vi även deltagare som Samir & Viktor, Glenn Hysén & Hasse Brontén samt Anja Pärson och Filippa Rådin.

Foto: TT, Instagram/Sara Montazami.

Annons