Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Marie Serneholts tuffa uppoffring – fick inte träffa barnen

27 aug, 2024, 15:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Marie Serneholts drag för karriären påverkar familjen.
Annons
Hen i kungafamiljen vill Anders Jansson spela: ”Oj!”Brand logo
Hen i kungafamiljen vill Anders Jansson spela: ”Oj!”

Det är många som älskar tanken av att vara kändis – andra inte.

Att konstant befinna sig i rampljuset kan vara en utmaning för många – speciellt när man måste göra uppoffringar för karriärens skull.

En som befunnit sig i denna sits är A-Teens stjärnan, Marie Serneholt.

Marie med sönerna Philip och Nicholas. Pontus Lundahl/TT

Att A-teens tog världen med storm – ja, det råder det ingen tvekan om!

Annons

Gruppen bestod av Marie Serneholt, Sara Lumholdt, Dhani Lennevald och Amit Paul.

Vid millennieskiftet gjorde gruppen moderna versioner av Abbas klassiker – vilket tog dem hela vägen till USA där dem även blev förband för ingen mindre än Britney Spears.

Tuffa uppoffringen

En dryg månad återstår tills TV4:s Förrädarna drar igång med sin andra säsong.

Programledaren Dragomir Mrsic är tillbaka även denna gången och i veckan gästade han Hellenius Hörna tillsammans med deltagarna Marie Serneholt och Thomas Bodström. Tillsammans gästa de programmet för att prata om upplevelsen samt hur tufft det faktiskt är.

Uppladdning inför Förrädarna. Caisa Rasmussen/TT

– Jag var inte sen att tacka ja, när frågan väl kom. Eller vet du, det fanns ett litet uns av tveksamhet. Det var det här att man inte ska ha någon kontakt med sin familj eller sina barn under en period, och det kändes lite jobbigt tycker jag, berättar tvåbarnsmamman Marie.

Annons

I programmet går deltagarna nästan in i en annan värld, helt utan mobiler, ingen kontakt med omvärlden, inlåsta i sina rum efter en viss tid – det är tufft!

– Det går inte riktigt att föreställa sig. Även om jag hade kollat på programmet innan, så går det inte riktigt att förstå vad vi har gått igenom. Och hur mycket det påverkar en. En dag där inne känns som flera dagar. Jag tyckte det var jobbigt att inte kunna ringa hem. Jag har varit borta och jobbat förut, men det här med att inte efter en arbetsdag kunna ringa hem och checka in, säger hon.

Programmet har premiär den 25 oktober – vi kommer sitta bänkade!

Bild: TT

Annons