Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Markerar kraftigt mot artisten i direktsändning – märkliga scenerna i SVT

03 jul, 2024, 09:21
Peg Parnevik blev dissad av familjen i Allsång på Skansen.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Allsång på Skansen rullar vidare. Under tisdagen sändes säsongens andra program och artister som Molly Sandén, Tomas Ledin och Peg Parnevik hade kommit till Solliden för att underhålla publiken.

I förarsätet satt Pernilla Wahlgren, lika trygg som alltid och såg till att publiken hela tiden gungade i takt till musiken, applåderade frenetiskt och skrålade till alla allsångslåtar.

Peg Parnevik hade valt låten ”Movie star” av Harpo. Tillsammans med Pernilla vandrade hon runt bland publiken, lät dem sjunga några rader och sökte sig sedan vidare till annat håll.

Annons
Peg Parnevik
Peg Parnevik sjunger allsång i Allsång på Skansen. SVT

Pegs beslut på Skansen

Artisten hade tryggheten med sig. I publiken satt pappa Jesper Parnevik och mamma Mia Parnevik. När Peg kom fram med mikrofonen sjöng de för fulla muggar, redo att visa sitt stöd för dottern.

– To stop pretending that you are a movie star, sjöng Mia Parnevik.

– Movie star, movie star, you think you are a movie, sjöng Jesper vidare.

Markerar mot Peg

I publiken satt även farfar Bosse Parnevik och farmor Gertie Parnevik. Till skillnad från Jesper och Mia var de däremot inte alls sugna att sjunga med i låten.

Annons

Gertie markerade tydligt med att säga "nej, nej, nej”. Inte heller Bosse verkade speciellt sugen på att sjunga, något som fick Peg att snabbt lämna farföräldrar och söka sig till andra delar av publiken.

Ja, det är ju faktiskt lite charmen med allsången, spänningen i att inte veta om publiken vill delta eller ej!

Bosse Parnevik och Gaite Parnevik
Peg försökte få farmor och farfar att sjunga med, något de inte var speciellt sugna på. SVT

Foto: SVT

Annons