Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Märkligt mellan Jenny och Erik i direktsändning – efter relationen utanför rutan

11 sep, 2024, 07:00
Jenny Alversjö och Erik Videgård
Jenny Alversjö och Erik Videgårds beteende mot varandra i direktsändning får flera att reagera – det vittnar om kollegernas relation utanför tv-rutan.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

På söndagarna är det allt som oftast Jenny Alversjö, 50, som rattar Nyhetsmorgon. Och inte sällan får hon sällskap av kocken Erik Videgård, 64.

Så var fallet även denna helg, men allt är inte sig likt i sändningen. Nej, Jenny och Eriks beteende får flera tittare att reagera och höja kritiska röster.

Och det som sker vittnar också om kollegernas relation utanför Nyhetsmorgon...

Jenny och Eriks speciella relation

Det råder inga tvivel om att Jenny och Erik kommer bra överens. De har en synlig kemi i rutan, och är även bra vänner privat.

Annons

Ja, bara förra sommaren såg vi Nyhetsmorgon-profilerna på en solsemester tillsammans, och när Jenny fyllde år var det Erik som stod bakom födelsedagsmenyn.

Vännerna har också haft en podcast ihop, Matresan, som tog de runtom i världen. Och bara förra veckan såg vi hur Jenny deltog på en middagsbjudning hemma hos Erik:

Så Jenny och Erik är uppenbart goda vänner. Och visst märks det av även i Nyhetsmorgon – men inte alla tittare gillar vad de ser.

Tittarna reagerar på Jenny och Erik beteende

Att Jenny och Erik är bekväma med varandra syns verkligen, men i den senaste sändningen reagerar flera på att de nästan är lite för bekväma. Bland annat då Jenny råkar avbryta sin vän flera gånger:

Annons

"Avbryt inte Erik , tack. Jag tror han vet vad han gör när han kokar ris", skriver en person.

"Jaa 😅 Kände samma.. Han vet verkligen vad han lär ut.. 😉😅", skriver en annan.

"Jenny - Videgård är din bästis men är det inte dax att byta ut honom i rutan?! Släpp fram någon annan som kommer med nya spännande tips - finns många därute👩🍳👨🍳", skriver en tredje.

Men andra uppskattar att få glimtar av Jenny och Eriks fina privata relation. Som en tittare uttrycker det:

"Ni är ett bra sällskap till frukosten!".

Foto: Instagram/jennyalversjo, Skärmdump TV4

Annons