Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Martin E-type Eriksson lämnad ensam – bryter tystnaden om tuffa situationen

14 jul, 2024, 08:00
Att flytta till Vadstena har inte varit helt lätt för storstadskillen Martin ”E-type” Eriksson.
Annons
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

Martin E-type Erikssons liv har förändrats drastiskt de senaste åren. Han har gått från ett ungkarlsliv Stockholm, till ett hektiskt familjeliv i det något mindre Vadstena.

Men när man hittar rätt spelar det ingen roll. Melinda Jacobs lyckades trollbinda Martin så djupt, att han mer än gärna packade sina väskor för att få vara nära kärleken.

Melinda var dessutom gravid med dottern Izadora och Martin var på det klara med att han då var tvungen att flytta relativt snabbt, något som Melinda bekräftade för Svensk Damtidning.

Annons

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan.

Martin E-type Eriksson, Melinda Jacobs och dottern Izadora
Martin E-type Eriksson, Melinda Jacobs och dottern Izadora.Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Martin om livet med Melinda

Izadora har i dag hunnit fylla ett år. I huset råder full rulle, då Melinda dessutom har två fosterhemsplacerade barn som bor hemma hos henne och E-type.

Annons

– Men i mitt tycke har jag tre barn nu, Izadora och våra två fosterhemsplacerade barn. De är tre och fem år och alla tre leker och hänger ihop i en liten grupp. Det är otroligt fint, säger Martin E-type Eriksson till Barometern och fortsätter:

– Melinda har ju två halvvuxna barn också. Jag har länge kunnat leva ganska själviskt, det har varit mina projekt, mina hundar, mitt liv. Men nu är det annorlunda.

E-type erkänner: ”Lite ensamt”

Ja, annorlunda är det verkligen! Martin säger att han förvisso bor i Sveriges vackraste håla, men hymlar inte med att den nya tillvaron kommer med vissa utmaningar.

Annons

– Det är lite ensamt ibland. Jag har ju så klart min familj, men jag skriver musik själv och jag målar själv. Sedan går jag ut på stan, ska på gymmet, äta lunch. Hallå! Ingen som kan haka på? Men folk har ju sina jobb här. I Stockholm känner jag människor som jobbar mer som jag och vi kan ses lite när som.

Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-type Eriksson säger att det kan bli lite ensamt ibland.Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Foto: TT

Annons