Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Martin Stenmarck öppnar upp om nya kärleken!

01 okt, 2024, 04:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Delar med sig av att han funnit kärleken på nytt!
Annons
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”Brand logo
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”

Martin Stenmarck är både sångare och skådespelare och har minst sagt en del meriter – en av dessa är att han bland annat vunnit Melodifestivalen 2005.

På den privata fronten var Martin gift med sångaren Hanna Hedlund i fem år tills sommaren 2021 när nyheten om skilsmässan nådde offentligheten genom ett offentligt uttalande:

"Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”

Annons
Valde tillslut att separera 2021. Karin Törnblom/TT

De hade då varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och även välkomnat tre gemensamma barn till världen – Ida, Love och Saga.

Både Martin och Hanna har hittat kärleken på andra håll – något de inte är blyga att öppna upp sig om!

"Hon är en toppentjej!"

Efter separationen med Hanna flyttade Martin till en lägenhet i samma område, medan Hanna bor kvar i familjehemmet. Hanna berättade för inte alltför längesedan att hon hade träffat någon ny medans Martins privatliv hållits alltmer hemligt – fram tills nu!

Annons
Funnit kärleken! Jonas Ekströmer/TT

Martin har inte velat berätta alltför mycket om den nya relationen.

Nyheten om att han träffat någon ny avslöjades först i radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé.

– Jag har någon som jag tycker om, sa han då.

När frågan sedan ställdes igen i en intervju med Hänt valde han att fortfarande hålla låg profil om kärleken men gav lite fler detaljer än senast.

– Jag tror att det kommer när det kommer. För mig är det nog mer att det är så fint att ha det på något sätt privat. Jag har ju blivit äldre så jag tycker att det faktiskt är ganska skönt att vara mer privat, folk behöver inte veta allt. Men det kommer ni märka! Vi kommer synas ihop, absolut. Det är en toppentjej det här, svarade han då.

Vi är så glada för din skull Martin!

Bild: TT

Annons