Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs burit på lycklig hemlighet i månader – berättar nu: "Precis som vi önskade"

30 aug, 2024, 10:30
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Melinda Jacobs har hållit det mesta hemligt – men nu visar hon upp lyckan i sin helhet, och det är svårt att inte bli rörd.
Annons
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, och maken Martin "E-Type" Erikson, 59, har en hektiskt vardag – de har ju numera åtta barn under sitt tak!

Allt medan Melinda jobbar hårt i sin roll som ordförande i Lilla hjärtat vänförening och Martin gigar land och rike – så de har ett ordentligt livspussel att få ihop.

Samtidigt tycks paret gilla fart och fläkt. Och nu kommer de med en ny lycklig uppdatering – och visar det som tidigare varit lite hemligt.

Melinda och E-Types hemlighet

Sommaren är förbi och Melinda och Martin har inte legat på latsidan. Nej, vi har titt som tätt fått småglimtar av deras bestyr, där Martin bland annat uppträtt för kungligheter.

Annons

Och Melinda - och barnen - har också följt med artisten till olika gig och stöttat från bakom kulisserna. Men familjen har såklart också gjort mycket som vi inte sett.

Och visst är man nyfiken på vad hushållet haft för sig? Men detaljerna har Melinda och Martin hållit för sig själva – fram till nu.

Ja, nu tillägnar Melinda ett helt Instagraminlägg till familjens sommar, och det råder inga tvivel om att de haft det bra:

"Tack sommaren 2024 Du blev precis så som vi önskade. Mycket tid tillsammans, bärplock, konserter, tivoli och mycket bad".

Melinda Jacobs ord om dottern

Hon kan även i samma veva avslöja att Izadora, som nu är ett år och sju månader, inte börjat förskola ännu:

Annons

"Nu är alla barn utom Izadora (som får va hemma ett tag till) tillbaka i förskola/skola. Rutiner är bra härligt men inget är så härligt som ett kravlöst sommarlov🩷".

Vi får även ett härligt bildspel från Melinda, Martins och barnens sommar och lyckan lyser verkligen igenom:

Foto: TT, Instagram/melindajacobs

Annons