Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs har bestämt sig med E-Type – efter bara 2 år ihop: "En mardröm"

18 jun, 2024, 16:30
Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson
Melinda Jacobs har tagit ett beslut med Martin "E-Type" Erikson – efter två år ihop.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, och Martin "E- Type" Erikson, 58, har inte ödslat någon tid i sin relation.

Nej, efter att de bekräftade sin relation våren 2022 har de i rask takt flyttat ihop, förlovat sig, fått barn och gift sig.

Allt medan de har många barn under sitt tak. Melinda har tre biologiska barn sedan tidigare och två som är familjehemsplacerade hos henne.

Så en intensiv vardag som makarna nu uttalar sig om – och här träder de även fram med sitt gemensamma beslut.

Melinda Jacobs och E-Types nya liv

Melinda och Martin är relativt nyinflyttade i sitt nya hus i Vadstena som de också renoverat.

Så det har varit mycket nytt för paret som de behövt vänja sig vid, och Martin har ju också gått från barnlös till pappa och bonuspappa till fem barn.

Annons

En omställning som han också pratar om i en ny intervju med Aftonbladet. Om sin första tid som pappa säger han:

– Det är helt fantastiskt och det blir bara roligare och roligare. Nu har jag successivt också lärt känna våra två familjehemsplacerade barn. Det är också helt nytt och jag börjar nu bli en person som är viktig för dem. Det är så fint att få den belöningen när man lägger tid och energi på dem.

Men att ha så många barn i hushållet gör det förstås lite svårare med egentid. Men här har makarna tagit ett gemensamt beslut, som kommer på tal i samma veva som Martin berör en jobbig situation.

E-Type om "mardrömmen"

Det är är när Melinda och Martin får frågan om de är bra på att vårda sin relation som ämnet tas upp:

Annons

– Jag tycker det. Martin tycker att vi borde vara ännu bättre på det. Men jag tycker ändå vi får till våra stunder och är ute och äter ibland, svarar Melinda.

Martin lägger till att "det där är jätteviktigt", så har har makarna gemensamt beslutat sig för att prioritera tid ihop. Ett annat ämne vill Martin prata mindre om – sin kommande 60-årsdag.

Ja, först säger artisten "nästa fråga" när födelsedagen kommer på tal. Sedan lägger han ändå till:

– Det är en mardröm och en overklig siffra. Men tack vare Melinda, Izadora och hela vår familj känns det lättare. Det hade varit grymt tungt att fylla 60 och sitta med drömmen om barn och inte ha det. Däremot är tanken på hur gammal jag kommer vara på hennes stundentskiva horribel. Men man får vara sjukt glad om man ens lever då.

Foto: Instagram/melindajacobs, TT

Annons