Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikssons trista beslut i relationen – skickat in alla papper

21 okt, 2024, 07:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nu bryter Martin och Melinda upp med gamla livet.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

På bara två år tog livet en riktigt vändning för både Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs.

Melinda och Martins kärleksresa

Tack vare några gemensamma vänner har de nu byggt både ett liv och en vardag tillsammans, fyllt av kärlek, barn, giftermål och husbygge.

Det skulle alltså inte dröja länge efter det att paret bekräftade sin relation som de också berättade att Martin tagit sitt pick och pack från Bromma i Stockholm och blivit sambo med Melinda i ett envåningshus i Vadstena.

Har renoverat sitt drömhus

Men eftersom familjen fortsatte växa med både biologiska som fosterbarn, insåg paret att de behövde mer plats. Vips så blev de ägare till ett större boende i Vadstena.

Annons

Det nya boendet krävde däremot sin skönhetsbehandling och i flera månader kämpade paret med att bygga sitt drömhem. Idag bor de tillsammans i huset med sina åtta barn och nu kommer Melinda med ett nytt besked kring det gamla huset.

Obehagliga scener utspelade sig i direktsändning.

Gamla huset till försäljning

Det är på Instagram som Melinda meddelar att hennes gamla hus, som hon har kära minnen med, nu ligger ute till försäljning med ett utgångsprins på 4 500 000 kronor.

Det är lite extra sorgligt för kändisparet, eftersom det var där de spenderade sin första tid med gemensamma dottern Izadora.

"Välkommen till en fin och rymlig 1-plansvilla belägen på en återvändsgata i charmiga Vadstena. Här finns gott om utrymme med hela 7 rum, varav 5 sovrum för hela familjen att trivas i.”, går det att läsa i annonsen på Hemnet.

Annons