Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs problem med E-type – väljer att berätta: ”Sanningen är...”

10 sep, 2024, 19:00
Melinda Jacobs öppnar upp om dilemmat med Martin E-type Eriksson.
Annons

Melinda Jacobs har många järn i elden. På bara något år har hon hunnit hitta sin stora kärlek i artisten Martin E-type Eriksson, blivit mamma till dottern Izadora och gift sig.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

På det har hon blivit ägare till ett stort hus, som hon och Martin jobbat frenetiskt med att få iordning så att hela familjen kan ha en plats där de kan känna sig trygga och koppla av.

Det är viktigt när man lever ett liv där det känns som att dygnets 24 timmar går i en hiskelig takt, som att det behövs längre dagar för att allt ska hinnas med i Melindas vardag.

Annons
Martin E-type Eriksson, Melinda Jacobs och dottern Izadora
Martin E-type Eriksson, Melinda Jacobs och dottern Izadora njuter av livet i Vadstena. Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Hektiska livet

Melinda sticker inte heller under stol med att hon gillar att ta sig an diverse projekt, men ibland är det som att allt blir övermäktigt och att hon i stunder tar på sig lite för mycket.

Även maken Martin har märkt att det är lite väl mycket att göra mellan varven, och att både han och Melinda kämpar för att få till ett mer rimligt tempo hemma i Vadstena.

Melindas och Martins problem

I helgen var de och kollade på ett slott i Söderköping. Paret bestämde sig dock för att inte göra något köp, eftersom de enligt E-type inte hade råd i nuläget.

Annons

– Vi blev så inspirerade när vi kände historiens vingslag där och kom rätt långt i planerna med hur vi skulle ha ett bed-and-breakfast där, men det var galet stora renoveringsbehov, säger Melinda till Amelia.

Om de hade köpt slottet hade de dessutom haft ytterligare en grej att behöva ta hand om.

– Men vi kände oss ändå lättade att vi inte drog i gång ett gigantiskt projekt till, fortsätter Melinda.

Melinda Jacobs
Melinda Jacobs är lättad över att det inte blev något slottsköp. Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Foto: TT

Annons