Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs tunga beslut med E-Type – pappren inskickade

25 sep, 2024, 05:30
Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs
TT
Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson har fattat sitt beslut – och skickat in papprena.
Annons

Många har följt kärlekssagan mellan Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs med ett stort intresse. Och det har behövts, för det har varit svårt att hänga med i svängarna!

Sedan förhållandet blev offentligt våren 2022 har de fått dottern Izadora, gift sig och blivit sambor i ett hus i Vadstena. Det är snabbt jobbat, minst sagt.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs beslut med maken Martin "E-Type" Eriksson

Det kan verka som att Martin och Melinda kastat sig huvudlöst in i kärleken, men sanningen är en annan. Faktum är att det finns en tydlig plan för vad som händer ifall makarna går isär.

Annons
Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs
TT

Det finns nämligen ett äktenskapsförord, underskrivet och inskickat till den berörda myndigheten. Detta har Expressen rapporterat om tidigare.

I avtalet hittar vi en mycket intressant detalj. Det älskade huset i Vadstena, värt 3,9 miljoner kronor, tillfaller nämligen Melinda vid en skilsmässa. Väldigt generöst av Martin, som antagligen vill säkra att Melinda och hennes tio (!) barn har någonstans att bo.

Resten av egendomen omfattas av standardproceduren och ingår inte i giftorätten.

Annons

Men det ska sägas att mycket lite tyder på att Martin och Melinda kommer att gå skilda vägar. Tvärtom – de verkar dunderkära och lyckliga ihop!

Melinda Jacobs om bröllopet: "Ingen slogs"

Bröllopet var dessutom en rungande succé. Det vittnade Melinda själv om när hon gästade den kristna tidningen Dagens podcasts Dagens människa.

– När man planerar ett så stort bröllop så har man en vision av hur det ska bli. Och det blev precis så fast hundra gånger bättre. Det var så lyckat från början till slut. Så fin och vacker vigsel. Och festen var så lyckad. Vi var 300 personer och det var ingen som spårade ur eller blev för packad. Ingen slogs. Alla skötte sig. Så vacker stämning rätt igenom, sa Melinda i podcasten.

Annons