Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nära slagsmål i Robinson – här ryker deltagarna ihop

15 okt, 2024, 15:30
Robinson
TV4
Första avsnittet av Robinson bjöd på storgräl mellan deltagarna.
Annons

Intrigmakeriet har alltid varit en del av Robinson. Pakter, allianser, svek och lögner – allt detta har tittarna fått mer än sin beskärda portion av under åren.

Men i senaste avsnittet går det så långt att smockan hänger i luften!

Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”Brand logo
Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”

Nära slagsmål i Robinson

Robinson i TV4
Amanda var vansinnig – och programledaren Petra Malm fick hålla ställningarna. TV4

En av deltagarna, Roger Flink, ser nämligen med flit till att hans lag förlorar i avsnittets stora tävlingsmoment. Han har som uppgift att plocka ur pusselbitar ur en påse, men Roger, den lurifaxen, "glömmer" kvar en av bitarna, och säkrar därmed nederlaget.

Annons

– Inför tävlingen så hade jag smitt mina planer och jag skulle försöka se till att det här laget inte ska vinna. Om de skulle vinna skulle jag vara den första de skulle rösta ut till Gränslandet, säger Roger i programmet.

Roger är redan allt annat än populär i gruppen efter att ha valt en amulett åt sig själv framför en fördel åt laget. När han sedan också lägger sig i tävlingen brusar lagkamraten Amanda Rivas upp ordentligt.

– Jag bara tittar på honom och bara: ”är du seriös?”, säger Amanda i programmet.

Petra Malm: "Har aldrig gråtit så mycket"

Amanda fullständigt kokar av ilska.

– Jag känner nästan för att drämma till honom. Det är på den nivån. Hur? Du har ett jobb. Du skulle plocka ut pusslen. Du glömmer en bit. Då kände jag bara, din jävel, säger hon.

Och vi har bara sett början! Enligt programledaren Petra Malm kommer årets säsong av bjuda på extra starka känslor.

– De är otroliga personligheter, de är så fina och det kommer vara otroligt mycket hjärta. Jag har nog aldrig gråtit så mycket som i den här säsongen av ren kärlek till deltagarna, sa Petra när hon gästade Nyhetsmorgon.

Annons