Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nicole Nordin ger kärleken en till chans – och kan inte sluta le!

10 sep, 2024, 07:00
Peter Forsberg och Nicole Nordin
Nicole Nordin vågar kasta sig ut igen – och ger kärleken en till chans! Det får vi se på bild.
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Nicole Nordin, 37, har gjort stora förändringar i sitt liv det senaste året. Inte minst att hon gått från att vara i ett förhållande till singel.

Ja, det var i maj 2023 som Nicole och Peter "Foppa" Forsberg, 51, meddelade att de går skilda vägar efter 13 år ihop, där de också välkomnat tre barn till världen.

Och på Instagram får vi följa Nicoles nya vardag – och det är även här vi nu får se hur hon ger kärlek en till chans, efter uppbrottet.

Nicole Nordins kärleksliv efter Foppa

Nicole har själv satt ord på hur det känns att ställa om sitt liv. I oktober 2023, bara några månader efter uppbrottet, skrev hon bland annat:

Annons

– Mitt i ett turbulent år med stora beslut som fattats och förändringar som pågår fick jag möjlighet att knyta nya trygga kontakter, få mig ett gott skratt och hitta tid & utrymme för att återställa, ladda och balansera om.

Och inte långt där senare fick vi se just en ny person i Nicoles liv. En person som vi i dag vet är hennes kärlek, Marc Nylander.

Ja, han började dyka upp på Nicoles Instagram för runt åtta månader sedan. Men det var först i april i år som Nicole bekräftade att det rör sig om kärlek. Då publicerade hon en kyssvideo med Marc:

Nicole Nordin visar upp nya kärlekslyckan

Sedan dess har vi fått se många kärleksgester mellan paret, och för bara några veckor sedan stod det klart att hon och Marc tagit ett annat stort steg – och börjat säga att de älskar varandra.

Annons

Ja, Nicole har alltså vågat ge kärleken en till chans – och är uppenbart väldigt lycklig! Det blir även tydligt i hennes senaste Instagraminlägget, där vi får se Nicole och Marc på en resturang i Stockholm. Paret tycks inte kunna sluta le!

Nicole Nordin och Marc Nylander
Nicole Nordin har hittat kärleken igen – i Marc. Foto: Instagram/nicolenordin

Foto: TT, Instagram/nicolenordin

Annons