Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Niklas Strömstedt i bråk efter fotbollsmatch – Jennys stora oro

30 sep, 2024, 10:36
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
TT
Niklas Strömstedt hamnade i bråk efter AIK:s senaste match.
Annons

Niklas Strömstedt var glad under gårdagen. Hans AIK vann derbyt mot Hammarby under största möjliga dramatik. I 92:e minuten klev John Guidetti fram och gjorde matchens enda mål.

Efteråt kunde Niklas inte låta bli att vara lite kaxig.

Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

– Hammarby. Munsbit! skriver Niklas på Twitter.

Niklas Strömstedt i bråk

Niklas harmlösa lilla formulering har väckt enorm ilska. Han har till och med blivit hotad av en användare – något som han själv har uppmärksammat.

"Ska du hota en pensionär? Starkt ändå…", skriver Niklas och bifogar hotet (som vi av etiska skäl låter bli att redovisa här).

Niklas får gott om stöd från andra som reagerar på det hotfulla meddelandet.

"Sorglig liten människa…", skriver en användare.

Annons

"Vissa får stort självförtroende med hjälp av alkohol", skriver en annan.

"Folk är så otroligt otrevliga och ohyfsade", skriver en tredje.

Det är alltid otäckt med hot – och man kan bara tänka sig hur hans älskade hustru Jenny Strömstedt, känd från TV4, känner sig.

Men det kommer nog att bli svårt att skrämma Niklas till tystnad. Han brinner verkligen för sitt AIK och har till och med lånat pengar till klubben. Det har skrivits om tidigare att han och TV4-profilen Steffo Törnquist var med och finansierade värvningen av före detta landslagsmannen Mikael Lustig 2020.

"Niklas Strömstedt är alltid på plats"

När Niklas var med TV4-programmet Vilket liv dök AIK:s ordförande Jenny Nilzon och gav en medalj till viskungen.

– Niklas Strömstedt är AIK-stilen personifierad med kamratskap, värdighet och dedikation. Större delen av sitt liv har han haft klubben i sitt hjärta. Från att som barn upptäcka världens vackraste klubbmärke och själv spela ungdomsfotboll till att med kunskap och nyfikenhet ingå i valberedning och nomineringskommitté. Oavsett om det är 45 000 åskådare på ett hett derby eller 300 på en januarikall träningsmatch är en sak säker; Niklas Strömstedt är på plats med sin svartgula halsduk! Aldrig i centrum, alltid som en del av AIK-familjen, sa Jenny i sitt rörande tal till Niklas.

Annons