Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren stora hemligheten – Christian Bauer märkbart berörd

14 jul, 2024, 09:00
Vendela Lönnqvist
TT
Nu får vi veta sanningen bakom hemlighetsmakeriet.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Vilken säsongsavslutning i "Wahlgrens värld"!

Pernilla Wahlgren gifter sig med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren får äntligen gifta sig med sin Christian Bauer under ett intimt bröllop med den innersta kretsen.

Att kändisparet valde att knyta hymens band under ett vinterbröllop i den lilla kyrkan på Lidingö har vi vetat om sedan december.

Men beslutet att ha ett mindre bröllop kom säkerligen som en chock för många, eftersom Pernilla så länge talat om ett stort bröllop i Marbella.

Därför gifte sig Pernilla och Christian

Det var inte förrän familjen Wahlgren gick ut med anledningen bakom som poletten föll ned. Hans Wahlgren hade blivit sjuk och det var oklart hur länge till han skulle finnas i livet.

Annons

– Jag blir väldigt berörd, särskilt nu när tittarna får veta anledningen till att vi gifte oss så hastigt, säger Pernilla när Expressen träffar henne backstage på Skansen efter tisdagenss avsnitt av ”Allsång på Skansen”.

Pappans hälsotillstånd ledde till att de beslutade sig för att ha ett mindre bröllop, så att han fick möjligheten att leda Pernilla fram till Christian.

Pernilla ska gifta sig igen

Nu väntar en tid av planering. Ytterligare ett bröllop ska gå av stapeln – i Spanien. Men det lämnar Pernilla åt Christian med glädje.

– Han var i Marbella för ett tag sedan och hade bröllopsmöte med vår koordinator. Hur många brudar lämnar över ansvaret för bröllopet på sin man? Men han gör det där så bra, säger Pernilla och skrattar.

Pernilla om Christian: "Väldigt bra"

Maten och dekoraktionerna har Pernilla däremot sista ordet på. Christian går på alla möten.

– Även om han absolut inte får fria händer, så är han med och styr upp. Han skriver massa Excel-ark. Sånt är han väldigt bra på. Jag tycker det är jättetråkigt med sånt.

Pernilla beskriver bröllop nummer två som "värsta festen" och tackar dottern Bianca Ingrosso för det. Och det enda hon önskar sig är fint väder.

Annons