Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nya bilderna på sonen Leo, 21 – som Björn Borg inte vill se

16 sep, 2024, 17:00
Här är bilderna på sonen Leo Borg som Björn Borg inte vill se.
Annons

Tennislegendaren Björn Borg och hustrun Patricia lever ett riktigt lyxliv. De har en drömlik våning i centrala Stockholm och en stor villa i Kap Verde, samtidigt som de reser runt i världen för att följa sonen Leo Borgs tenniskarriär.

Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Björns tennisgener har med andra ord gått i arv. Leo har likt sin far visat sig vara en riktig fena på tennis och många ser honom som ”framtidens stora stjärna”.

Oftast blir han vilt påhejad av föräldrarna, som sällan ser till att missa en match, och när kvalet till Davis Cup-slutspelet mellan Sverige och Indien utspelade sig i Kungliga tennishallen i helgen var både Björn och Patricia självklart på plats.

Annons
Leo Borg
Leo Borg är likt sin far Björn Borg duktig i tennis. Claudio Bresciani/TT

Bilderna Björn Borg inte vill se

Men till en början skulle det visa sig bli en jobbig upplevelse för Björn och Patricia. Sonen Leo låg under med 0–2 i första set mot Ramkumar Ramanathan, vilket skapade en viss anspänning.

På läktaren kunde man se hur Björn drog håret bakåt i en frustrerad rörelse, samtidigt som sonen Leo försökte samla sig och hitta ett spel som kunde besegra Ramanathan.

Och psyket var på plats. Leo vann i raka set (6-3, 6-4) och kunde se till så att Sverige utökade till 2-0 i kvalet till Davis Cup-slutspelet.

Annons
Björn Borg
Björn Borg visar sitt missnöje genom att dra håret bakåt i en frustrerad rörelse. Claudio Bresciani/TT
Björn Borg
Sonen Leo Borg fick ingen bra start – och lämnade Björn Borg i ett oroligt tillstånd. Claudio Bresciani/TT
Annons
Patricia Borg och Björn Borg
Men sen kunde Björn Borg och Patricia Borg pusta ut, skratta lite mellan varven, och konstatera att sonen Leo besegrat sin motståndare. Claudio Bresciani/TT

Leo Borgs ord: ”Otroligt”

Inledningsvis må det ha varit bilder som Björn inte ville se, men desto nöjdare måste han varit när slutresultatet fastställdes.

Leo Borg var i alla fall nöjd.

– Det känns helt otroligt. Det här är något man drömt om länge. Jag är jättenöjd med min insats, säger Leo Borg till SVT Sport.

Foto: TT

Annons