Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nyhetsmorgon-stjärnan kär i sin kollega – visar plötsligt upp relationen!

12 sep, 2024, 05:30
Sofia Geite, Thomas Ritter, Jenny Alversjö och Martin Järborg
Nyhetsmorgon-stjärnan är kär i sin kollega. Nu bekräftas den stora lyckan på bild!
Annons
Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongenBrand logo
Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongen

Nyhetsmorgon är programmet som varvar allvar med underhållning – och flera av programledarna har vittnat om hur nära gruppen är.

Som Maria Forsblom sa till Svensk Damtidning tidigare i år:

– Det är ju så få som på riktigt kan förstå vad det är man går igenom, efter de är så få som gör det. Så man delar verkligen någonting som man har hundra procent förståelse för.

Och Maria är alltså långt ifrån den enda programledaren som känt av den goda stämningen på TV4. En annan kollega är kär i sin kollega – och nu får vi se lyckan på bild!

Annons

Nyhetsmorgon-profilen kär i kollegan

Flera TV4-profiler är ihop, bland andra Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad, David Hellenius och Renée Nyberg och Lotta Engberg och Mikael Sandström.

Och man får inte heller glömma – Sofia Geite och Johan Edlund.

Nu för tiden ser vi den förstnämnda i Nyhetsmorgon - men hon har haft flera roller på TV4 - medan Johan främst rattar travsändningarna.

Och kärleken uppstod faktiskt på jobbet. Sofia har berättat hur Johan spanade på henne vid kaffebryggaren och bjöd ut henne på dejt, som hon tackade nej till.

Men till slut tänkte Sofia om och gick på den där dejten. Och tur är väl det. I dag är de gifta sedan sex år tillbaka och har två barn tillsammans.

– Jag tyckte han var bra på alla sätt. Hade bra värderingar. Det var något speciellt med honom så klart eftersom jag nu är gift och har två barn med honom, har Sofia tidigare sagt till Expressen.

TV4-profilerna visar upp lyckan

Och nu får vi se makarnas lycka med egna ögon. I ett nytt inlägg visar Sofia hur de är i Rom i goda vänners sällskap – och glädjen går nästan att ta på:

Annons

För inte länge sedan markerade Sofia och Johan också sin bröllopsdag, vilket också uppmärksammades med en underbar bild:

Foto: Instagram

Annons