Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nyhetsmorgons nya beslut som får tittarna att häpna – är som man trott

07 aug, 2024, 17:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Har nu ändrat om i programmet.
Annons
Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”Brand logo
Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”

Nyhetsmorgon är det populära morgonprogrammet som innehåller en salig blandning av både nyheter och nöje.

Och några välkända ansikten som bidrar till dess popularitet är såklart programledarna! Några av dessa är Jenny Alversjö, Steffo Törnquist, Sofia Geite, Jenny Strömstedt och Soraya Lavasani.

Många av de nämnda har eller har haft semester från morgonprogrammet och det har blivit en del förändringar medans de varit borta.

Sofia Geite & Tomas Kvarnkullen. Instagram/nyhetsmorgon

Nya ansikten byter ut de gamla!

När programledarna lämnar för lite efterlängtad ledighet – ja, då måste programmet såklart ta in några sommarvikarier som vi vanligtvis inte ser i Nyhetsmorgon.

Annons

Idag fick exempelvis Sofia Geite stöd av utrikesreportern Tomas Kvarnkullen istället för Steffo som annars är Sofias parhäst i morgonprogrammet.

Några andra som hoppat in under sommaren är utrikesreportern Jona Källgren, den flygande reporten Carolin Björnerhag, nyhetsankaren Thomas Ritter och Filip Stiller.

Jona, Carolin, Thomas och Filip. Instagram/nyhetsmorgon

Trots att många saknar de gamla goda ansiktena i Nyhetsmorgon så är tittarna mycket nöjda med sommarens inhoppare!

"Filip är så bra som programledare. Behåll honom i Nyhetsmorgon, och i Efter Fem också för den delen." Skriver en följare på Instagram som uppskattar Filip Stiller.

Annons

"Så bra Carolin är, naturlig och proffsig...låter gästerna höras utan att lägga sina egna värderingar och avbryta" skriver en annan och hyllar Carolin lite extra.

"Tycker Jona Källgren är jättebra, lugn och harmonisk. Han kunde fortsätta som programledare med Sofia. Ett jätte bra par" skriver en tredje som tycker att Jona borde bli en del av de andra programledarna på heltid!

Ja, sommarvikarierna har inte gjort svenska folket besvikna iallafall och vi håller med – vi hoppas vi får se mer av dem alla till hösten!

Bild: Instagram/TV4

Annons