Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Patrick Ekwall bekräftar trista beskedet – efter 1 år tillsammans med Camilla

25 sep, 2024, 09:00
Patrick Ekwall och Camilla Coene har bestämt sig – nu berättar journalisten om situationen.
Annons

I juli förra året bekräftade Patrick Ekwall att han hittat kärleken i pr-geniet Camilla Coene. Paret träffades via gemensamma vänner och det tog inte lång tid innan kärleken började blomstra.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Men det tog ett tag innan Patrick och Camilla gick ut med sin kärlek. De ville vara på det klara med att det skulle fungera, att deras respektive barn skulle må bra av relationen.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, sa Patrick Ekwall då.

Annons
Patrick Ekwall och Camilla Coene
Patrick Ekwall med kärleken Camilla Coene. Karin Törnblom/TT

Patrick flyttar utan Camilla

Sedan dess har paret bott som särbos. Patrick har en villa i Bromma, Camilla en villa på Lidingö, men tidigare i år berättade den berömda journalisten att han tänker flytta.

Och snart skriver Patrick Ekwall ett nytt kapitel i livets bok. Under hösten flyttar han och dottern Tindra till lägenhet, men kärleken Camilla kommer då inte att flytta med.

– Hon bor med sina barn på Lidingö, det är långt härifrån. Jag och Tindra är rotade här, ingen av oss vill dra upp våra barn, det är barnen som är det viktigaste. Då får vi vara särbos eller någonting sånt... det är så töntigt att säga flickvän, men det funkar jättebra, säger han till Expressen.

Annons

Patricks trista besked

Att gå från särbos till sambos verkar heller inte ske den närmsta tiden. Patrick Ekwall säger att det finns en plan längre fram, men att det kommer dröja några år tills dess.

– När vi flyttar in till stan finns det såna planer. Planer finns, men det är fem, sex år framåt.

Ja, och det verkar ju funka alldeles utmärkt för Patrick och Camilla, trots det trista beskedet. Och vem vet, om fem, sex år kanske de äntligen flyttat ihop?

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall fortsätter att leva som särbo. Pontus Lundahl/TT

Foto: TT

Annons