Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Per Anderssons urspårade beteende på kändisfesten – vittne berättar

18 sep, 2024, 17:30
Per Andersson
TT
Per Andersson spårade ur fullständigt på kändisfesten.
Annons

Per Andersson är inte bara en av vår mest folkkära humorister. Han är också en festprisse av rang.

Han ställde till med något av en skandal när Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson gifte sig i Vadstena. Per körde då sitt paradnummer, det med det ekivoka namnet ”Kuk i hatt”, och klädde då av sig helt naken. Han hade även "tatuerat" in brudparets tatuering på rumpan.

Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla WahlgrenBrand logo
Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla Wahlgren

Per Andersson spårar ur fullständigt

Och lika vilt verkar det ha varit när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig en andra gång, på Marbella.

Annons
Per Andersson
Per kan vara riktigt stökig! TT

Per och Pernilla känner varandra sedan länge och spelade makar i julkalendern Panik i tomteverkstan. Han var alltså en självklar gäst på bröllopet.

Festligheterna pågick i sammanlagt tre dagar. Per, själv ett trovärdigt vittne, beskriver helgen som "kärlek, naket, fylla och fest".

Han och Linus Wahlgren, en annan festare med ett imponerande CV, gjorde en sport av att gå hem sist av alla.

– Jag och Linus tog hem tre raka guld med 06, 06 och 08. Det var flera aspiranter som jobbade runt oss – det är ingen tävling – men jag tror att vi gick i bräschen på något sätt, säger Per till Expressen.

Annons

Per Andersson: "Vilt och galet"

I bröllopet ingick också flera framträdanden. Bland annat sjöng Pernillas son Benjamin Ingrosso för brudparet – tills han blev avbruten.

– Det var vilt och galet och alldeles underbart. Jag vet inte, när det är så mycket roliga människor. Man går på klubb, det är lite dans, det är anekdoter, trams och roligt. Vi fick äran att storma Benjamins framträdande där. Det var underbart, säger Per.

Mirakulöst nog drabbades inte Per av någon värre bakfylla.

– Jag var över förväntan ändå, jag var fräschare än jag hade räknat med. Jag tog mig till flyget, överlevde och kom hem, säger han.

Annons