Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Per Gessle bekräftar – beslutet med hustrun Åsa efter 31 år som gifta

22 aug, 2024, 18:00
Per Gessles beslut med hustrun Åsa – efter 31 år som gifta.
Annons

Per Gessle har i flera år stått på scen, levererat högoktanig underhållning med Gyllene tider och bjudit på låtrader som ”Sommartider, hej hej” och ”Jag går och fiskar (Oh, oh, oh)”.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Under sin karriär har han skaffat sig en låtskatt som slagit rot i den svenska folksjälen, med hits som fått massorna att applådera frenetiskt, sjunga i kör och dansa intensivt.

Den trallvänliga artisten har dessutom blivit ekonomiskt oberoende på kuppen och behöver exempelvis inte svettas ifall notan springer iväg lite under ett restaurangbesök.

Annons
Åsa och Per Gessle
Per Gessle och Åsa Gessle har varit gifta i 31 år. Karin Törnblom/TT

Åsa om att leva med Per

Privat lever han ett stillsamt liv med hustrun Åsa. De har varit gifta i 31 år, men till skillnad från Per har Åsa valt att leva ett liv långt utanför det bländande rampljuset.

Hon vurmar mer för inredning och design, och till vardags jobbar hon som kreativ chef över ombyggnationer på Hotel Tylösand, som delvis ägs av maken Per Gessle.

– Per och jag har varsin värld. Han har musikvärlden och jag har detta som mitt. Att vi har mycket att göra båda två är roligt eftersom vi alltid har saker att berätta om och diskutera när vi ses mot om man hade suttit i knäet på varandra hela tiden, säger Åsa Gessle till Femina.

Annons

Pers beslut med Åsa

Den 21 augusti firade Per och Åsa 31 år som gifta. Paret bestämde sig då för att slå på den stora trumman och packade väskorna för att resa till den romantiska staden Paris.

Per har dessutom delat med sig av en bild på sin älskade hustru. Eiffeltornet syns i bakgrunden, samtidigt som Åsa sitter med papiljotter i håret och njuter av en härlig brunch.

”Bröllopsdag!” konstaterar Per.

Så härligt!

Foto. TT/Instagram

Annons