Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla i storbråk med grannarna på Lidingö – började skrika på varandra: ”Jävla gubbjävel!”

09 okt, 2024, 14:00
Pernilla Wahlgren fick nog av grannen – nu berättar hon själv om den trista händelsen.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren, artisten med en kalender lika fullspäckad som Pippi Långstrumps kappsäck med mynt, har inga planer på att dra ned på tempot och har ständigt nya uppdrag att förhålla sig till.

Några av uppdragen är återkommande, som podcasten ”Wahlgren & Wistam” med bästa kompisen Sofia Wistam, som hon ser till att hela tiden hålla aktuell med nya avsnitt varje vecka.

Där bjuder de goda väninnorna in till ett förtroligt samtal, med både humor, värme och en dos allvar om det som sker bakom kulisserna i deras så händelserika liv.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har mycket i pipen och är en arbetsmyra av rang. Karin Törnblom/TT

Pernilla i bråk på Lidingö

Det senaste avsnittet har de döpt till ”Gubbjävel” och handlar om ett bråk som Pernilla hade med sin tidigare granne ute på Lidingö. Öppenhjärtligt berättar hon om den tråkiga händelsen, som fick den annars så lugna artisten att gå i taket och börja skrika.

Pernilla, vid tillfället höggravid och på väg hem efter ett gig, fick skjuts av sin dåvarande manager. När bilen saktade in vid hennes hus stod hennes granne och väntade, redo att vädra sina bestämda åsikter om Pernilla.

Annons

– Han var så gammal, så gammal, och hela hans liv gick ut på att hänga ut ur sitt fönster och skrika på oss. Det var allting! Om barnen hoppade studsmatta så störde det honom, och det var det ena och det andra, säger Pernilla.

Grannen rasande på Pernilla

Pernilla förklarar för lyssnarna att hon i sitt tidigare hus på Lidingö hade två ingångar, en privat och en mot gatan. Eftersom hon var höggravid bestämde managern för att köra henne till den privata ingången så hon slapp gå, något som gjorde den åsiktsgirige grannen rasande.

Annons

– Då kommer han ut och skriker: ”Du får inte vara här, du har ingen rätt!”. Och jag bara: ”Ursäkta, jag bor här. Jag bor ju här i det här huset så du känner mig och vet att jag ska in i mitt eget hus”.

Pernillas ord: ”Gubbjävel!”

Efter grannens gormande orkade Pernilla inte mer. Hennes lugn byttes ut mot ilska och till slut stod hon där och skrek tillbaka som om det inte fanns någon morgondag.

– Så då skrek jag till slut, ”Jävla gubbjävel, psykfall, och allt!" Det var så befriande när man tillsist bara tappade det! säger Pernilla.

– Lyssnar du på den här podden farbror – fuck you!

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren älskar sitt Lidingö, även om händelsen med den äldre herren gjorde henne tokig. Olle Sporrong/Expressen/TT

Foto: TT

Annons