Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla och Christian har stora problem – orden om krisen: ”Inte vår bästa tid”

19 okt, 2024, 16:00
Pernilla Wahlgren berättar själv om stora problemen med maken Christian Bauer.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren är nygift två gånger om. Det räckte inte med ett bröllop hemma i Sverige, utan Pernilla och maken Christian Bauer ville även få till en sagolik bröllopsceremoni utomlands.

Efter bröllopet såg de till att åka på en efterlängtad smekmånad, där de njöt av ett tropiskt klimat, åt frukter som ananas och skålade i champagne som om det inte fanns någon morgondag.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren med sin älskade make Christian Bauer. Jari Kantola/TT

Pernillas problem med Christian

Därför är det aningen otippat att höra om parets motgångar. I senaste avsnittet av ”Wahlgrens värld” berättar Pernilla att hon och Christian är osams, att han ”blivit lack” på henne.

Annons

– För han tycker att han gör så mycket med tomten, och att jag bara klagar. Han tar allt lite för personligt, tycker jag. Vi är inne i en period där det är lite tjafsigt, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det kan vara treårskris. Fast jag skulle inte kalla det ”kris”. Det är kanske mer: Nu känner man varandra, han vågar säga ifrån mer, om han känner sig kränkt. Vilket han gör ganska lätt, tycker jag.

”Inte vår bästa tid just nu”

Samtidigt tycker Pernilla det är bra att de är så pass trygga i sin relation, att de vågar tjafsa och vädra sitt missnöje mellan varven och visa känslor.

Annons

– Om jag säger till honom att, ”det här är det sjukaste jag hört”, då blir han jätteledsen. Men då kan jag tycka såhär: att det är lite gulligt att han också kan bli arg, ibland.

Men Pernilla hoppas på att det ska bli bättre. Hon är övertygad om att de behöver sätta sig ner, prata med varandra och bara tillbringa lite tid, hon och Christian.

– Det är inte vår bästa tid just nu. Vi skulle faktiskt behöva egentid. Nu är det som att vi bara ses i dörren och säger ”hej” och ”hejdå”.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren vill ha egentid med Christian för att lösa problemen. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons