Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren anmäld efter beteendet i Allsång på Skansen

14 aug, 2024, 08:00
Upprörda tittare har anmält Pernilla Wahlgren – efter beteendet i Allsång på Skansen.
Annons

För andra året i rad har Pernilla Wahlgren stått på Sollidenscenen, vaggat in svenskarna med låten ”Stockholm i mitt hjärta” och bjudit på odödliga allsångsklassiker.

Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”Brand logo
Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”

Men nu är det färdigsjunget på Skansen. Sommaren närmar sig sitt slut och de taktvänliga applåderna, den glada kören av sång har tonat bort, nu när hösten närmar sig med stormsteg.

Under tisdagen gjorde Pernilla ett sista framträdande på scen, innan det var dags att knyta ihop säcken och ta farväl av den här säsongens Allsång på Skansen.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen. Mickan Mörk/TT

Pernilla Wahlgrens mardrömssiffror

Samtidigt går det inte sticka under stol med att säsongen dragits med vissa svårigheter. Tittarsiffrorna har inte varit så höga som ifjol och förra veckan, den 6 augusti, nådde man bottenrekordet på 715 000 tittare.

– Vi har i år konkurrens från både fotbolls-EM och OS i Paris där vår svenska trupp bjuder på stor idrottsunderhållning. Allsång på Skansen har en trogen tittarskara och vi hoppas att många även tittar på SVT Play i efterhand, när annat lockat mer live, säger Matilda Bagge, exekutiv producent för Allsång på Skansen, till Nyheter24.

Annons

Anmäld efter händelsen

Men tittarsiffrorna är inte det enda bakslaget. Nyheter24 skriver att en tittare anmält Pernilla Wahlgren för att hon pratar för mycket om dottern, entreprenören Bianca Ingrosso.

"Programledaren tar konsekvent i varje program upp bloggaren Bianca Ingrosso. Det finns inget artistiskt eller för programmet befogat intresse att konsekventa marknadsföra en bloggare som lever på att göra reklam för andra produkter”, skriver personen och fortsätter:

Annons

”Detta är en tydlig marknadsföring av bloggaren och de produkter som bloggaren marknadsför på sin blogg”.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons