Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren blev hjärtekrossad – tydligt att hon ångrat sig med bröllopet

13 sep, 2024, 11:00
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har upplevt stor hjärtesorg i livet, och pratade länge öppet om hur bra hon trivs som singel. Nu är det tydligt att hon ändrat sig – timmar innan det stora bröllopet.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 56, har varit i rampljuset i stort sett hela sitt liv, vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet.

Och inte minst. Kärlekslivet.

Ja, artisten har haft något av en bergochdalbana med mycket hjärtesorg, och länge verkade det som att Pernilla kanske aldrig skulle bli ihop med någon igen.

Men så valsade Christian Bauer, 58, in i hennes liv och ändrade allt. Ja, timmar innan deras andra bröllop är det tydligt att Pernilla ångrat sig.

Pernillas ord: "Väldigt lycklig singel"

Pernillas kärleksliv har varit ett omskrivet sådant där både skilsmässan med Emilio Ingrosso, 59, och uppbrottet med Joachim Lennholm, 51, synats i sömmarna.

Två kärleksrelationer som gick i kras under dramatiska former framför ett helt lands nyfikna blickar. Så det är inte konstigt att Pernilla var tveksam till att ta in en ny man i sitt liv.

Annons

Över ett decennium gick utan att artisten presenterade en ny kärlek utåt. Och i intervju efter intervju pratade Pernilla om hur nöjd hon var med singellivet:

– Mitt kärleksliv är me, myself and I. Jag trivs förträffligt med det, till och med lite för bra för att vara sugen på att dejta. Jag är en väldigt, väldigt lycklig singel, sa hon till exempel till Hälsoliv.

Så länge verkade det som att Pernilla kanske aldrig skulle släppa in kärleken igen. Och ett bröllop kändes väldigt långt borta...

Tydligt att Pernilla Wahlgren ångrat sig

Men tänk så oförutsägbart livet är! I slutet av 2020 träffade Pernilla sin kärlek Christian och nu, snart fyra år senare, är de gifta – och ska snart gifta sig igen under storslagna former.

Annons

Så den "eviga singeln" Pernilla ångrade sig. Och ångrade sig även kring vilket typ av bröllop hon vill ha, i alla fall första gången hon och Christian sa "ja" till varandra.

Paret gifte sig ju nämligen i fjol under hemliga former där endast de närmaste var på plats. Ett beslut Pernilla tog efter "cirkusen" som var bröllopet med Emilio Ingrosso 30 år tidigare:

– När jag och Emilio gifte oss det var ju galet. Gästerna kom ju inte fram till oss på kyrkbacken för folk hade gått man ur huset i Laholm där vi gifte oss och varenda tv-kanal och tidning var där. Och jag bara kände att jag skulle så gärna vilja gifta mig och inte ha det så. Och så blev det så, sa Pernilla till Svensk Damtidning i början av året.

Men visst blir det ändå en stor ceremoni. I dag, fredag, ska Pernilla och Christian viga sig igen – denna gång i Marbella framför 130 inbjudna gäster. Redan under torsdagen drog festligheterna igång, och kalaset ska hålla på till lördag.

Christian Bauer håller armen om Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska snart gifta sig, för andra gången. Foto: Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons