Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren pekar ut sin ersättare i Allsång på Skansen – efter ryktena

21 aug, 2024, 10:30
Pernilla Wahlgren
Fredrik Sandberg/TT
Pernilla Wahlgren har pekat ut sin ersättare i Allsång på Skansen.
Annons

Pernilla Wahlgren har precis avslutat sin andra säsong av Allsång på Skansen. Det spekulerades i förväg kring huruvida Pernilla skulle förlänga sitt kontrakt för att inkludera även en tredje säsong.

Vi fick ett besked under sista programmet för säsongen, när Pernilla framförde numret "JAG BLIR KVAR!" tillsammans med gänget som medverkade i hennes krogshow "Pernilla Wahlgren har hybris".

Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla WahlgrenBrand logo
Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren pekar ut ersättaren i Allsång på Skansen

Svensk Dam hade inför avslutningen försökt få SVT att bekräfta kontraktsförlängningen.

"Pernilla Wahlgren är väldigt omtyckt som artist och programledare", nöjde sig producenten Matilda Bagge med att intyga.

Men kanske har man hittat Pernillas framtida ersättare på Allsångsscenen. En 11-årig pojke vid namn William Samuelsson har blivit en viral succé genom att anordna allsånger i Lundby strax utanför Norrköping. Det här plockade TV4 upp och gjorde en intervju med William och hans mamma.

Pernilla Wahlgren
Pernilla gör Williams dag! TV4

Mitt under intervjun slog Henrik Alsterdal till med en överraskning. En videohälsning från självaste idolen själv – Pernilla Wahlgren!

Annons

– Hej William, Pernilla Wahlgren här. Jag har hört att jag har fått konkurrens som allsångsledare! Jag tycker att det är fantastiskt att du sprider glädje och går ”all in” med dina allsångskvällar. Vem vet, om några år kanske det är du som tar över Allsång på Skansen! säger Pernilla.

Allsångsprofilen glad över samtalet

William var ordentligt tagen av att få uppskattande ord från sin förebild.

– Jag blir väldigt inspirerad av både Lotta på Liseberg och Allsång på Skansen. Det är väldigt coolt att få höra detta från Pernilla! säger han. Hon är en stor inspirationskälla, och jag har sjungit många av hennes låtar i sommar, säger han.

William kan samla så många som 100 personer till sin trädgårdsshow i Lundby.

– Det roligaste är att jag får sjunga själv, vilket jag älskar, men också att jag kan bjuda in andra. Det blir en härlig kontakt mellan mig och publiken, säger han.

Annons