Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren sätter ned foten – hårda markeringen mot Christian Bauer: ”Besviken”

02 sep, 2024, 16:00
Pernilla Wahlgren berättar nu om händelsen med maken Christian Bauer.
Annons

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers kärleksresa verkar inte ha något slut i sikte. De har redan gift sig i Sverige, men snart väntas de även lova varandra evig tro och kärlek utomlands.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Men innan den stora dagen är det vissa traditionella moment som ska betas av. För Christians del handlar det om en regelrätt svensexa, något som många brudgummar får uppleva strax innan bröllopet.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren kommer inom kort att gifta sig för andra gången. Karin Törnblom/TT

Pernilla om Christians svensexa

I podcasten ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla hur svensexan gick till. Christian befann sig på sitt ICA-jobb, fick höra att han skulle in på ett möte och överraskades då av sina kompisar.

Annons

– Sedan fick han göra massa olika saker. Han fick ta på sig clowndräkt och gå runt i Vasaparken och dela ut glass till småbarn. Sedan var han på Mellqvist kaffebar och där fick han stå i baren och vara bartender, säger Pernilla.

Pernillas markering efter festen

Kvällen avrundades med middag på en restaurang. Christian åkte därefter hem med tron om att detta var allt som hans svensexa hade att erbjuda, något som Pernilla blivit informerad om.

– Då var tanken att han skulle komma hem klockan tolv, vara ganska på lyset och bli lite besviken över att det inte var mer. Då bad de mig att säga ”Fy vilken dålig svensexa! Var det här allt?”, säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– Då när han kom hem, glad i vågen, så satt jag och bara ”Va!? Var det här allt? Nej men snälla, min möhippa pågick i dagarna tre. Kommer du hem innan midnatt? Det här var det sämsta!”

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren hade en överraskning till Christian Bauer. Fredrik Sandberg/TT

Överraskningen dagen efter

Christian var dock otroligt nöjd med sin svensexa. Han tyckte att det varit alldeles lagom och brydde sig inte om Pernillas spelade besvikelse.

Men mer var att vänta. Dagen efter hördes ljud i hemmet som fick Christian att abrupt lämna huset och fortsätta festligheterna med sina älskade vänner.

– Sedan på morgonen så ringde de på dörren och då kom de och hämtade honom igen. Därefter drog det igång i två dagar till, avslutar Pernilla.

Foto: TT

Annons