Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren tappar det helt – efter Renée Nybergs ord i sändning

30 aug, 2024, 13:30
Foto: TV4
Pernilla Wahlgrens känslor bubblar upp.
Annons

Under fredagen är det dags för Pernilla Wahlgren att hyllas i TV4-succén Vilket liv, med Renée Nyberg i spetsen.

Och visst blev det en känslostorm av rang på Oscarsteatern. Inte minst när Renée Nyberg visade upp ett klipp på avlidne pappa Hans som Pernilla inte sett.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgrens känslostorm i TV4

I Vilket liv får folkkära profiler gå igenom sin karriär och livet fram tills nu – helt ovetandes om vilka överraskningar Renée Nyberg planerat in.

När det var dags att gå igenom Pernillas familjeliv fick hon sällskap av nästan hela barnaskaran: Bianca, Benjamin, och till och med Theo var på plats för att hylla sin mamma.

Annons

Redan där kokade det över i Pernillas mamma-hjärta. Ja, sonen Theo håller ju sig helst utanför rampljuset, så hon var inte alls beredd på att få se honom där.

– Nej men alltså, det trodde jag aldrig!, utbrast Pernilla.

Pernilla Wahlgren i tårar efter osedda klippet på pappa Hans

Men Renée hade ännu ett känslosamt ess i rockärmen. En person som ju inte kunde vara på plats för hyllningen, var Pernillas pappa Hans. Han gick bort i maj, efter en tids sjukdom.

Annons

– Jag träffade morfar och pappa Hasse för en tid sen, för han ville såklart också vara med och hylla dig, säger Renée och ett klipp börjar rulla.

I videon ser vi Hans, som vid tillfället var sjuk, som hyllar sin dotter. Inne på teatern ser vi hur Bianca, Benjamin och Pernillas ögon tåras.

Pernilla Wahlgren hyllas i Vilket liv
Foto: TV4

– Jag skulle inte vilja säga att vi är väldigt nära varandra, Pernilla och jag, vi är i varandra. Hon är en del av mig och jag är en del av henne. Det finns nog ingen jag älskar så mycket som Pernilla. Det är underbart att henne intill sig, säger Hans i klippet och tittar in i kameran:

Annons

– Pernilla, vet du att att att att att… jag älskar dig.

Videon får Pernilla att brista ut i tårar, och kort därpå kliver Benjamin upp på scen för att sjunga låten Det stora röda huset.

Pernilla Wahlgren hyllas i Vilket liv
Foto: TV4

Foto: TV4

Annons