Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens anställda slår larm – situationen har spårat ur helt: ”Inte sovit”

04 okt, 2024, 04:30
Pernilla Wahlgren berättar nu själv öppet om mardrömmen med sina anställda.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgrens kalender är så nedklottrad med jobb att det är svårt att urskilja vad som är vad. Hon är en arbetsmyra av rang, som både rattar Allsång på Skansen, har en podcast med bästa vännen Sofia Wistam, en rad föreställningar och på det en realityserie där man får följa hennes liv.

I veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” är det också lite extra hektiskt. Premiären av Pernillas show ”Happy Ending” går av stapeln och anspänningen inför den stora kvällen är märkbart påtaglig.

Annons

– I söndags hade vi det första publikrepet och då kände vi att hela slutet inte funkade, säger en smått stressad Pernilla Wahlgren i avsnittet.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har ett fullspäckat schema och tycks ständigt vara aktuell med nya grejer. Karin Törnblom/TT

Pernillas anställda slår larm

Hälsan kring Pernillas ensemble har heller inte varit på topp. I flera dagar har de slitit från morgon till kväll för att få till den perfekta showen, något som orsakat en rad hälsobesvär hos flera av skådespelarna.

Premiärdagen visar sig också bli en mardröm, där den ena anställda efter den andra har stora problem och när Pernilla beskriver situationen är det som att den spårat ur helt.

Annons

– Ola har fått stresseksem och psoriasis som har blommat ut, så han har inte sovit en blund på hela natten för det har kliat så mycket i hans ögon.

Kaos i ensemblen

Ola Forssmed är inte den enda som har besvär. Pernilla avslöjar att det är olika sjukdomar som går parallellt med Olas kliande ögon.

– Kim blev magsjuk och var borta under dagen och kom hit med en kräkhink och Jessica har haft corona, säger Pernilla.

– Men jag har varit pigg hela tiden. Eller pigg har jag inte varit, men jag har varit frisk.

Annons

Lyckligtvis är det inte bara Pernilla som är ett fullblodsproffs. Hela ensemblen tycks besitta den förmågan och trots alla åkommor blir premiären ändå en succé. Wow!

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar nu om mardrömmen inför premiären av Happy Ending. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons