Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens insikt med Christian – bara veckor efter bröllopet: “Tog mig för pengarna”

19 okt, 2024, 04:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
För en månad gifte de sig för en andra gång. Nu tvingas Pernilla Wahlgren reda ut den ekonomiska situationen med Christian Bauer.
Annons
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”Brand logo
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”

För en månad sa Pernilla Wahlgren och Christian Bauer "ja" till varandra för en andra gång. Det andra bröllopet blev både påkostat, soligt och omringat av nära och kära.

Efter bröllopshelgen i Marbella i Spanien väntade en smekmånad i Sri Lanka och Maldiverna men nu är de tillbaka i Sverige.

Kort efter hemkomsten tvingades Pernilla adressera anklagelser om hennes ekonomi. Anklagelser som i sin tur fått henne att komma till en insikt med Christian.

"Sluta ljug"

Vid sidan av att hon filmar in Wahlgrens värld och står på scen i sina egna shower driver Pernilla även en podcast med vännen och kollegan Sofia Wistam.

I ett av avsnitten av Wahlgren & Wistam berättade Pernilla nyligen om ett brev hon hittade i sin brevlåda. Brevet, som var från ett fan, innehöll en hel del anklagelser som Pernilla valde att svara på i podden.

Det har nu gått en månad sedan Pernilla och Christians kärleksfest i Marbella. Foto: Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

– Hej, du har ej byggt din villa själv. Du är bortskämd. Bauer tog dig för pengarna. Lär dig arbeta. Sluta ljug, står det i brevet som Pernilla läser upp.

Annons

Pernilla har svårt att hålla sig för skratt när hon läser upp brevet. När hon ska svara på anklagelserna kommer hon däremot till en insikt med Christian.

"Han tog mig för pengarna"

– För det första vill jag säga…Har jag sagt att jag har byggt det här huset själv? Jag kan ha taggat lite hantverkare och folk som har byggt det här åt mig. Nej jag har inte byggt det här huset själv så jag ljuger inte, förklarar Pernilla i avsnittet och fortsätter:

– Bauer…Om han tog mig för pengarna…Stackarn om han gjorde det. För vi har ju äktenskapsförord så han får inte så mycket pengar av mig, skrattar Pernilla.

Pernilla gör det tydligt för avsändaren av brevet att hon och Christian har delad ekonomi.

Foto: TT.

Annons