Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens lycka – ska få barnbarn igen!

24 sep, 2024, 12:05
Oliver Ingrosso ska bli pappa igen!
Nu berättar flickvännen Zoe-Fay Brown om glädjande nyheten.
Annons

Pernilla Wahlgren ska bli farmor för andra gången. På Instagram bekräftar Zoe-Fay Brown, flickvän till Pernillas son Oliver Ingrosso, att de väntar tillökning.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

”Ja hehehe vad säger man? Snart blir vi 4”, skriver hon.

I september förra året blev Pernilla farmor för första gången. Strax innan hade den folkkära artisten berättat för Svensk Damtidning om lyckan att få sitt första barnbarn.

– Jag har faktiskt längtat efter att få bli farmor eller mormor, så att jag kommer få gosa med en liten bebis igen och att få se min son bli pappa, det är jättejättestort.

Annons

Pernilla Wahlgrens lycka

Den som följer Pernilla i sociala medier vet vilken fin hon och barnbarnet Kalí har. Hon publicerar ofta klipp och bilder på det lilla livet och beskrivit det som ”livets efterrätt”.

”Farmors lille prins. Varje dag jag får träffa dig är den bästa dagen…! Lyckos dina föräldrar som får träffa dig varje dag…”, har hon skrivit i ett inlägg på Instagram.

Vilda glädjen: ”Stort grattis!”

Pernilla Wahlgren befinner sig just nu utomlands på smekmånad med maken Christian Bauer, men räkna med att det råder dubbel lycka i paradiset efter Zoe-Fay Browns bebisbesked.

Annons

Flera grattar nu de blivande tvåbarnsföräldrarna.

”Wow stort grattis!! Nu blir jag farfar igen”, skriver Emilio Ingrosso.

”!!!!!!!!!”, skriver Benjamin Ingrosso.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren ska bli farmor för andra gången. TT

Foto: TT/Instagram

Annons