Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens oro för mannens hälsa – tvingas hjälpa honom i hemmet

29 aug, 2024, 07:00
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
TT
Pernilla Wahlgren är orolig för maken Christian Bauers hälsa.
Annons

Pernilla Wahlgren har berättat tidigare att hon och maken Christian Bauer ska gifta sig en andra gång. Första vigseln ägde rum i Lidingö kyrka – vigsel nummer två blir på utländsk mark.

Wahlgren-familjen har länge haft Spanien som andra hemland, det vet alla som har följt klanen gen0m åren.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren orolig för Christian Bauer

Men Pernilla haft varit upptagen med Allsång på Skansen under sommaren och inte haft tid med bröllopsbestyr. Därför har Christian sköt all planering ensam.

Nu är Pernilla orolig att Christian ska bli utbränd.

– Ja, han har varit helt otrolig, men jag måste hjälpa honom nu innan han går in i väggen och inte orkar vara med på sitt eget bröllop. Jag inser att jag aldrig har styrt upp en fest i hela mitt liv. Jo, jag har ju gift mig en gång på 90-talet, men jag tror att jag bara dök upp med en blombukett, säger Pernilla till Aftonbladet.

Annons

– Jag fyller ju år på julafton så jag har aldrig fixat någon födelsedagsfest. De gånger jag har fyllt år har jag blivit överraskad med överraskningsfest.

Pernilla Wahlgren om bröllopet i Spanien

I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld fick vi se bröllop nummer ett. Då var Pernillas avlidna pappa Hans Wahlgren med under ceremonin.

– Det blir ju lite snurrigt eftersom det redan visats på Max och nu går säsongsavslutningen på Kanal 5. Men det är fint med alla kommentarer jag får kring bröllopet. Och att min pappa fick gå med mig fram i kyrkan och han var så fin, har Pernilla sagt till Expressen.

Annons