Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens stenhårda krav på bröllopet – gästerna förbjöds helt

19 sep, 2024, 17:30
Detta förbjöds gästerna att göra på Pernilla Wahlgrens bröllop – nu kommer sanningen fram!
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Det har varit ett par händelserika dagar för Pernilla Wahlgren. Tillsammans med maken Christian Bauer flög hon ned till Marbella för att vigas för andra gången, samtidigt som gästerna anlände en efter en för att ta del av festligheterna.

Planeringen var satt sedan länge. Pernilla kom inridandes på en svart häst, medan hennes vita klänning fladdrade i vinden och med en sällan skådad grace tog hon hela sällskapet med storm.

Man får anta att Pernilla och Christian övat på förhand, att de formulerat orden ”ja” tyst för sig själva framför spegeln, så att orden satt när det väl var dags för skarpt läge.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gifte sig i spanska Marbella. Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Pernillas känslosamma ord

Allt verkade ha gått bra. När orden var sagda, och Christian och Pernilla tittat drömskt in i varandras ögon, så kunde de titulera sig man och hustru för andra gången på ett år.

Annons

Gästerna var glada, brudtärnorna var ännu gladare, men gladast av dem alla var Pernilla och Christian. Efteråt åts det och dracks gott, utbyttes gratulationer och skrattades mellan varven.

”Försöker att smälta det som hände nyss , men det är svårt…! Kunde inte önskat mig en finare, vackrare roligare och mer personlig vigsel än den vi fick…!”, skrev Pernilla lyckligt på Instagram.

Wahlgrens förbud på bröllopet

Alla verkade ovanligt avslappnade, trots att Pernilla hade kommit med ett tydligt krav inför det soliga bröllopet. Männen förbjöds nämligen att bära mörka kavajer, då hon inte tyckte att färgen passade in till det tema som hon valt ut.

I ett inlägg på Instagram berättar hon nu själv om det förbud som rådde på bröllopet – ett förbud som varit hemligt fram tills nu.

”Jag bestämde tidigt att jag ville ha tema ”PASTELL” på vårt bröllop! Att inte ens männen fick ha mörk kavaj var säkert en utmaning för många killar, men herregud vad härligt det var att se så många ljusblå, lila, rosa, gröna och gula kostymer på herrarna!”.

Foto: TT/Instagram

Annons