Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernillas skräckscenario – dagar innan bröllopet

12 sep, 2024, 18:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Pernilla Wahlgren.
Foto: TT.
En förväntansfull Pernilla Wahlgren tvingas motta tråkiga nyheter – bara dagar innan bröllopet med Christian Bauer.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Den 13:e september gifter de sig igen! Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska säga ja till varandra – denna gången i deras älskade Marbella i Spanien.

Myten om att fredag den 13:e skulle bära med sig otur riskerar däremot att besannas om allt inte går som det ska.

Kort innan den stora dagen tvingas Pernilla motta tråkiga nyheter.

Dystra väderprognoser och inställda flyg

Dystra väderprognoser och inställda flyg är inget man vill höra om när man ska gifta sig. Pernilla har tvingats motta nyheter om både och.

Bröllop nummer två ska äga rum i det som oftast soliga Spanien men under den senaste tiden har vädret visat på det motsatta. Hemsidan Crisis24 kom i början av september med dystra väderprognoser som visade på kraftiga skyfall och åskväder.

Annons

Det dåliga vädret ser dock ut att ha lättat då Pernilla har kunnat dela med sig av soliga bilder från huset nere i Marbella. Senast för en dag sedan när delar av familjen hade landat och anslutit till huset.

"Husen fulla nu med folk..! Och fler kommer att komma..!", skriver Pernilla på sin Instagram.

130 gäster ska ta sig till Marbella för att fira Pernilla och Christians kärlek och närvara under den kommande helgen. Alla ska ta sig ner på egen hand och för bara några dagar sedan kom oroliga nyheter om inställda flyg.

Hotet dagar innan bröllopet

Under veckan har Arlanda flygplats i Stockholm utsatts för tre olika drönarlarm – något som lett till att flyg ställts in. Enligt Aftonbladet ska minst en drönare ha setts.

Larmet har lett till både förseningar och inställda flyg, vilket kan ha ställt till det för Pernilla och Christians gäster. Förhoppningsvis hinner alla ner i tid för den kommande ceremonin.

Nu hoppas vi att flygen inte försenas och att vädret fortsätter att bjuda på sol. Då tanken är att både bröllopsceremonin och middagen ska äga rum utomhus på anläggningen Finca la concepción.

Vi önskar Pernilla och Christian en oförglömlig bröllopshelg!

Foto: TT, Instagram/Pernilla Wahlgren.

Annons