Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Forsbergs bakslag innan separationen – hemska sanningen avslöjad

19 sep, 2024, 16:30
Peter Forsberg och Nicole Nordin
TT
Det fanns ett mörker bakom den perfekta idyllen även innan Peter Forsberg och Nicole Nordin separerade.
Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin chockade många när de plötsligt gick ut och meddelade att de skulle separera. Ett tretton år långt förhållande var över

"Efter mycket tanke och noga övervägande har jag och Peter beslutat oss för att gå skilda vägar som par. Vår beslut att ge varandra utrymme är ömsesidigt och fattat med kärlek. Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", skrev Nicole på Instagram.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Peter Forsbergs bakslag innan separationen från Nicole Nordin

Peter Forsberg och Nicole Nordin
Det var inte så perfekt som man kunde tro! TT

Alla såg Peters och Nicoles förhållande som idealiskt. Men tittar man närmare ser man att det fanns orosmoln på den perfekta himlen – även innan nyheten om separationen briserade.

Annons

Man kan till exempel peka på deras gemensamma yrkesliv. Där gick de på ett stort bakslag när de tillsammans investerade i klockföretaget Carl Edmond. Först lät allt positivt – och Peter hyllade företagets delägare Håkan Lundstedt och Peter Thörnqvist.

– Jag har stort förtroende för Håkan och Peter med deras bakgrund och vad de åstadkommit tidigare och kände starkt att jag vill vara med som en del i den här trion och ta något svenskt ut i världen, sa Peter till sajten Breakit

Men företaget gick med mångmiljonförlust flera år i rad. 2018 noterade de en förlust på nästan 13 miljoner kronor, rapporterade Expressen. Både Peter och Nicole tvingades leva med skammen att deras dåliga affär blev nyheter i riksmedierna.

Nicole Nordins ärliga erkännande om relationen

I samma veva som detta kom ut gjorde Nicole ett uttalande som fick många att höja på ögonbrynen.

– Vi gör inte så likadana saker, det ska jag trycka på. Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hejdå, sa Nicole när hon gästade podcasten Loungepodden.

Det var alltså ingen total skräll att paret gick skilda vägar!

Annons