Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Forsbergs glädje – berättar om lyckan efter seperationen

23 okt, 2024, 08:00
Peter Forsberg bekräftar lyckan – stora nyheten är nu offentlig!
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

För ett och ett halvår sedan bekräftade kändisparet Peter Forsberg och Nicole Nordin att de går skilda vägar. I ett gemensamt inlägg på Instagram bekräftade de den tråkiga nyheten.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek”, skrev Nicole Nordin.

Peter Forsberg
Peter Forsberg. Jessica Gow

Peters beslut med Nicole

Både Nicole och Peter bor fortfarande kvar i Schweiz. Även om de inte längre är ett par, så har de fortsatt att jobba ihop och för några år sedan köpte in sig som delägare i schweiziska skoföretaget Inuikii, vars huvudkontor ligger i staden Zürich.

Annons

– Det är bra för kidsen att lära sig ett nytt språk och få nya erfarenheter. Jag ville inte tillbaka till USA, det är alldeles för långt hemifrån, men Schweiz är ganska perfekt. Det är bra skolor, fin natur och ordning och reda i samhället, sa Peter Forsberg till King Magazine 2019.

Peter Forsbergs lycka

Samtidigt är Sverige en plats där Forsberg planerar framtida projekt. I våras köpte han ett fritidshus i Bergs kommun för tio miljoner kronor, vilket också blev det dyraste husköpet i kommunen förra året.

Annons

Nu blickar den tidigare hockeystjärnan vidare mot Åre. Östersunds-Posten skriver att Forsberg gått ihop med Synsams vd Håkan Lundstedt och ansökt om bygglov för ett tvåvåningshus.

Tillsammans med Synsams vd Håkan Lundstedt har hockeylegendaren ansökt om bygglov för ett tvåvåningshus med en uppskattad kostnad på 35 miljoner kronor, skriver Östersunds-Posten.

Byggprojektet väntas kosta 35 miljoner kronor, med planerad byggstart i december. Tomten är knappt 1 400 kvadratmeter stor och förhoppningen är att huset ska stå klart i januari 2026.

Peter Forsberg
Peter Forsberg har stora byggplaner med Synsams vd Håkan Lundstedt. Björn Larsson Rosvall/TT

Foto: TT

Annons