Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Forsbergs glädjebesked efter uppbrottet – har hittat ny

11 sep, 2024, 17:30
Peter Forsberg och Nicole Nordin
TT
Peter Forsberg har hittat något nytt efter uppbrottet från Nicole Nordin.
Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin var partners i mer än kärleken. Det före detta paret samarbetade också på det professionella planet, och när de gick isär pekade allt på att den delen skulle fortsätta.

"Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", skrev Nicole på Instagram.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Peter Forsberg har hittat ny efter uppbrottet från Nicole Nordin

Svensk Dam har tidigare rapporterat att Peter och Nicole har verkar ha fortsatt samarbeta med Alline Agency, deras gemensamma handels- och PR-plattform

Peter Forsberg och Nicole Nordin
Så glad för din skull, Peter! TT

I september 2023, alltså bara månader efter separationen, kunde man fortfarande hitta en bild på Nicole och Peter på företagets hemsida.

Annons

Men nu verkar Peter ha gått vidare – och gör affärer på egen hand. Synsam har meddelat att NHL-legendaren har lanserat en egen glasögonkollektion inom deras hägn.

– Det känns stort att få skapa ett eget glasögonvarumärke och se det komma till världen. Jag är imponerad över hur professionellt Synsam arbetar med att ta fram nya, innovativa kollektioner och jag är givetvis superstolt att nu presentera en glasögonkollektion som matchar mig. Jag hoppas bågarna ska inspirera många att uppgradera sin glasögongarderob, säger Peter i ett pressmeddelande.

Kvinnan berättar själv om partnerskapet med Peter Forsberg

Susanne Westford, CMO för Synsam Group, framstår som väldigt nöjd med samarbetet.

– Det har varit en väldigt spännande process att tillsammans med Peter skapa en helt ny stilren och folklig glasögonkollektion med tidlösa bågar för alla tillfällen. Målet har varit att bågarnas färg och form ska matcha Peters starka maskulina personlighet. Resultatet har blivit en design som framför allt passar män som söker en prisvärd, stilren och manlig look, säger hon.

Nicole har också gått vidare. Hon har en ny kärlek, entreprenören Marc Nylander. Han grundade sportmärket Ka Yo, som har en butik i den exklusiva gallerian NK i Stockholm.

Annons