Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Forsbergs märkliga beteende – konfronterades under inspelningen

05 sep, 2024, 05:30
Kändisen berättar om Peter Forsbergs udda beteende – strax innan inspelningen.
Annons

Peter Forsberg är för evigt ihågkommen för sina bedrifter på isen – och snart är han även känd som en av kändisarna som seglat över Atlanten i programmet ”Över Atlanten”.

5 saker du vill veta om Magdalena Forsberg!Brand logo
5 saker du vill veta om Magdalena Forsberg!

I januari bekräftade den tidigare hockeystjärnan att det var dags att lätta ankar, bege sig ut på vattnet, knyta nya vänskaper och ta sig an en helt främmande utmaning.

”Detta är mitt nya hem för de kommande 2-3 veckorna. Jag åker från Gran Canaria imorgon med mina vänner, och förhoppningsvis kommer vi fram levande någonstans i Karibien i slutet av januari”, skrev han på Instagram.

Annons
Peter Forsberg
Peter Forsberg är en av kändisarna i Över Atlanten. Björn Larsson Rosvall/TT

Kändisarna Över Atlanten

De andra kändisarna som Peter Forsberg seglar över Atlanten med består av Dante Zia, Suzanne Reuter, Anders ”Ankan” Johansson, Clara Henry, Kristoffer Appelquist.

Redan inför inspelningen försökte några av kändisarna knyta banden. Dante kom då på den geniala idén att starta en grupp på Instagram för att starta en bokcirkel på båten.

Konfronterade Peter Forsberg

Problemet var bara att alla inte gillade Dantes tilltag. Peter Forsberg bestämde sig för att lämna gruppen direkt, något som de andra kändisarna tyckte var aningen märkligt.

Annons

Så när det var dags att lätta ankar togs händelsen upp – och då spelade Peter helt oförstående till sitt beslut.

”När vi konfronterade Peter med det sen så hade han inget minne av det, haha!”.

Dante Zia
Dante Zia berättar att gruppen konfronterade Peter Forsberg. Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons