Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Forsbergs nya efter uppbrottet – som bara de närmaste vet om!

31 jul, 2024, 08:02
Nicole Nordin och Peter Forsberg
Över ett år har gått sedan Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin meddelade sitt uppbrott. Och den förstnämndas nya vardag innehåller hemliga inslag...
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Den 1 maj 2023 kom beskedet från Peter "Foppa" Forsberg, 51, och Nicole Nordin, 37, som chockade hela Sverige:

Efter 13 år var deras kärlekssaga över.

Peter och Nicole var dock noggranna med att påpeka att de skulle fortsätta jobba ihop och även mötas kring sina tre barn, vilket de alltså gjort i lite mer än ett år nu.

Och visst är man nyfiken på ex-parets nya liv? Nicoles vet vi mycket om, men Peter är desto hemligare...

Nicole Nordins nya liv efter separationen

Både Nicole och Peter håller rätt låga profiler när det kommer till att ställa upp på intervjuer men om man vill få glimtar av deras respektive vardagar kan man surfa in på deras sociala medier.

Annons

Här är Nicole flitig och ger oftast veckovisar uppdateringar om sina bestyr, som nu senast mycket involverar hennes nya kärlek, entreprenören Marc Nylander, 34.

Han började dyka upp på Nicoles Instagram för ett halvår sedan men då var det lite oklart om det rörde sig om vänskap eller kärlek.

Men i april rätade Nicole ut alla frågetecken. Då publicerade hon en video där hon och Marc kysser varandra och sedan dess har vi fått se många fler kärleksgester – inte sällan när paret är ute på resande fot.

Men Peter då? Hur ser hans nya vardag ut? Det vet vi desto mindre om. Till skillnad från sitt ex är hockeyikonen sparsam med uppdateringar på Instagram.

Peter Forsbergs nya vardag efter uppbrottet

Ja, Peter har faktiskt bara lagt upp två bilder i år med nästan fem månaders mellanrum.

Annons

I det ena inlägget som publicerades i januari låter Peter oss veta att han kommer vara med i höstens upplaga av Över atlanten, vilket han verkar mer än exalterad över:

"Detta är mitt nya hem för de kommande 2-3 veckorna. Jag åker från Gran Canaria imorgon med mina vänner, och förhoppningsvis kommer vi fram levande någonstans i Karibien i slutet av januari", skrev han när det begav sig.

I nästa inlägg, som publicerades i maj, fick vi se hur Peter spelade golf i goda vänners sällskap:

Annons

"Hade en trevlig och vänlig golfmatch med Mr Sundin och Bengtsson i morse", skrev han då.

Men sedan dess har det alltså varit knäpptyst. Peters nya vardag efter uppbrottet är helt enkelt endast för de närmaste, just nu.

Foto: TT

Annons