Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Petra Malm chockad efter bråken i nya Robinson: "Aldrig sett..."

20 sep, 2024, 13:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
TT/TV4
Petra Malms ord om nya säsongen av Robinson.
Annons
Anders Lundin ryter ifrån: ”Tråkigt & otrevligt”Brand logo
Anders Lundin ryter ifrån: ”Tråkigt & otrevligt”

Nu är väntan snart över för alla som har väntat – Robinson är tillbaka i höst!

Denna gången med ett lite annorlunda spelsätt, det är nämligen tre lag som kommer tävla mot varandra istället för bara två.

En annan förändring är att Petra Malm nu är tillbaka i rutan som programledare istället för Anders Lundin och hon kan nu utlova att det blir en mycket speciell säsong!

Nu är hon tillbaka som programledare! Jessica Gow

Robinson är realityprogrammet där deltagarna sätts på en öde ö eller i en avlägsen miljö och måste överleva med begränsade resurser. De tävlar i olika fysiska och mentala utmaningar för att vinna fördelar, som mat eller immunitet.

Annons

Socialt spel, allianser och strategi spelar stor roll och den som lyckas klara sig igenom hela resan kammar hem den åtråvärda Robinson-statyetten och en halvmiljon kronor!

Petra Malm: "Aldrig varit med om liknande"

Petra Malm var programledare för två säsonger av Robinson under 2022.

Hon tog över rollen inför vårsäsongen samma år och ledde programmet genom både vår- och höstsäsongerna.

Utöver detta är hon känd för sin bakgrund inom försvarsmakten.

I ett pressmeddelande förklarar Petra vad man kan förvänta sig av den nya säsongen av Robinson, hon svarar som följande:

– Årets deltagare är både färgstarka och temperamentsfulla. Jag kan utlova minst sagt dramatiska öråd, där alla känslor ryms. Jag har faktiskt inte varit med om något liknande under mina tidigare säsonger.

Det kommer också bli större konkurrens då Gränslandet kommer spela en större roll – platsen dit de eliminerade deltagarna åker för att slåss om en plats tillbaka i Robinson.

Annons

– Det här gör att konkurrensen deltagarna emellan blir större än någonsin. Det gäller verkligen att både visa sig stark och spela sina kort rätt i det sociala spelet, säger Petra Malm.

Vi kan knappt bärga oss för den nya säsongen!

Bild: TT/TV4

Annons