Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Petra Mede visar upp lyckan – får alla att jubla: ”Äntligen roliga nyheter!”

13 okt, 2024, 05:30
Petra Mede har fattat ett beslut – och nu delar hon med sig av den stora lyckan!
Annons

Vi var många som blev besvikna när Petra Mede tvingades kasta in handduken som programledare för Let's Dance. De envisa ryggproblemen ville inte ge med sig och den folkkära programledaren bekräftade att hon behövde återhämta sig.

5 saker du inte visste om Petra Mede!Brand logo
5 saker du inte visste om Petra Mede!

– Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let’s Dance i år men hälsan tillåter det inte just nu. Jag kommer dock att sitta fastnaglad framför teven varje lördagskväll, sa hon till TV4.

Petra Mede har sedan dess återvänt till programledarrollen och sågs senast i Eurovision Song Contest, men om det blir någon återkomst till Let's Dance, som kommer tillbaka i rutan nästa år, har ännu inte bekräftats av TV4.

Annons
Petra Mede
Programledaren Petra Mede under Eurovision Song Contest. Sanjin Strukic/PIXSELL

Petra Medes glädjebesked

I väntan på beskedet kan vi följa Petra Mede på andra fronter. I ett inlägg på Instagram berättar Petra att hon sjösätter ett nytt projekt, som hon kan knappt kan bärga att få dela med sig av.

Tillsammans med komikern Anna Granath har hon nu blivit med podcast. Den heter ”Nu tar vi det jävligt lugnt”, men vi som vet hur Petra är förstår att det förmodligen är ett aningen ironiskt namn.

”Länk kommer strax kära vänner!” skriver Petra lyckligt på Instagram efter att hon och kollegan Anna släppt premiäravsnittet.

Annons

Vilda glädjen: ”Äntligen!”

I kommentarsfältet är det många som jublar och välkomnar Petras beslut. För att uttrycka sin glädje har många kommit med peppande ord i form av ”hurra” och ”heja er”.

”Äntligen”, skriver tv-profilen Parisa Amiri.

”Oh, äntligen lite roliga nyheter bland alla hemska nyheter man matas med till höger och vänster om världens alla hemskheter”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons