Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pippa Middleton har blivit stor kändis nu...

05 jul, 2011, 09:48
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det är minsann inte bara Kate Middleton som blivit en berömdhet och syns på tidningsomslag världen över, nu har även systern Pippa hamnat på första sidan av Tatler.

Annons

Här kan ni se att även Kates syster Pippa Middleton nu också blivit så känd att hon hamnat på omslaget till augustinumret av tidningen Tatler. Bara för några månader sedan var det prins Williams hustru Kate som sågs pryda omslaget.

Trendsetter

För sedan bröllopet har Pippa seglat upp som en av de hetaste tjejerna i England just nu – dessutom har hon blivit en verklig trendsetter. Sätter hon på sig en klänning eller bär en ny handväska säljer de slut på bara några dagar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil Tatler och Stella Pictures.

Läs även:

Pippa Middleton ser ut att hålla fast vid expojkvännen››

Prins Harry: Pippa Middleton? Nej henne har jag inte tid för››

Pippa Middleton – singel igen››

Kate och Pippa på bröllop››

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK – länk här››

Annons