Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pippa Middleton på hal is

23 nov, 2011, 13:53
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Pojkvännen gjorde slut och hovet är inte förtjust i prins Williams svägerskas jet set-liv – Pippa Middleton är verkligen ute på hal is just nu.

Annons

Pippa Middleton gör en piruett och ler på skridskobanan – men det är bara för att dölja att hon inte mår så bra just nu. Hennes vänner säger att hon blev helt chockad när pojkvännen Alex Loudon gjorde slut, trots att han verkar vara en riktig tråkmåns.

Gamla, fina pengar

Alex kommer från en familj med gamla fina pengar, både han och familjen avskyr publicitet och själv umgås han helst med sina gamla kompisar från Eton och tittar på cricket.

Tackar ja

Vännerna säger att han inte stod ut med den enorma mediebevakningen så fort han och Pippa visade sig ute. Han satt oftast hemma och surade, medan hon tackade ja till alla roliga inbjudningar och hon har inte det minsta emot att paparazzi följer varje steg hon tar.

Pippa behöver inte tänka på att hon missar sin skönhetssömn efter en festnatt. Hon jobbar ibland som festfixare på cateringfirma och ansvarar för nyhetsbreven som skickas ut från hennes föräldrars firma, Party Pieces – inga heltidsjobb direkt.

Annons

Hovet bekymrat

Hovet är bekymrat över att hertiginnan av Cambridges syster inte har någon riktig anställning. Och de är ganska trötta på att varje dag i tidningarna se bilder på Pippa från något party.

Gör som Kate

Men i familjen Middleton hänger man inte läpp när det blir lite uppförsbacke i livet. Alla förväntar sig att Pippa kommer att göra som systern Kate, då hon och William separerade för fyra år sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Då tackade Kate ja till alla fester, peppade sig själv så hon blev den gladaste på partyt och valde de kortaste kjolarna och högsta klackarna hon kunde hitta. Allt för att visa William vad han gick miste om. Dessvärre är nog det den sämsta taktiken om Pippa vill ha tillbaka Alex…

Av Eva Åström

Foto: IBL och Stella Pictures

Läs även:

Har Pippa gjort slut med pojkvännen››

Pippa Middleton har blivit stor kändis nu››

Pippa Middleton ser ut att hålla fast vid expojkvännen››

Annons