Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pippa Middleton ser ut att hänga fast vid expojkvännen

30 jun, 2011, 08:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Pippa Middleton – som snart är nästan lika poppis som systern Catherine – har precis setts ute tillsammans med sitt ex Alex Loudon.

Annons

Än är det tydligen inte slut, eller så är de bara otroligt goda vänner efter separationen. Prins Williams hustru Kates syster Pippa Middleton sågs häromdagen ute tillsammans med sitt ex Alex Loudon för att titta på lite Wimbledon-tennis.

Tidigare ex

Det vara bara några veckor sedan som brittiska tidningar berättade att Pippa åter var singel efter att ha gjort slut med Alex. Efter det umgicks hon dessutom en hel del med sitt tidigare ex, George Percy som också är son till hertigen av Northumberland. Trendsättaren Pippa var som vanligt snyggt klädd med sin röda klänning och populära handväska och läckra skor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Läs även:

Prins Harry: Pippa Middleton? Nej henne har jag inte tid för››

Pippa Middleton – singel igen››

Kate och Pippa på bröllop››

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK – länk här››

Annons