Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Presenten från pappan chockar Pernilla Wahlgren: ”Gråter floder”

19 aug, 2024, 18:00
Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren
TT
Pernilla Wahlgren började gråta när hon fick se pappans gåva.
Annons

Pernilla Wahlgren har balanserat mycket på en gång. Hon har haft en hel säsong av Allsång på Skansen att rodda med, samtidigt som hon kämpat med en av sitt livs största förluster.

Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla WahlgrenBrand logo
Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren sörjer Hans Wahlgren

Såret är fortfarande färskt. Den 10 maj skrev Pernilla ett tårfyllt, innerligt inlägg på Instagram, i vilket hon tog farväl av sin älskade far, Hans Wahlgren.

"Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantlig – men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste vi har varit med om. Jag låg vid sida med huvudet mot ditt bröst precis som jag gjort så många gånger som liten..!", skrev Pernilla då.

Det är därför helt naturligt att saker som rör just fäder och döttrar är extra känsligt för Pernilla just nu. När hon fick se ett klipp på en pappa som gör något fantastiskt för sin dotter så kände hon att hon var tvungen att dela med sig.

Annons

Pernilla Wahlgren rörd av pappans gåva

I klippet får vi se hur en pappa, som enligt avsändarna Epoch Times är en "hårt jobbande trebarnsfar med tre jobb", överraskar sin dotter med en klänning till skolbalen.

"Där grät man floder då", skriver Pernilla på Instagram.

Och klippet är mycket riktigt väldigt gripande. Här kan man se det i sin helhet på Youtube.

Pernilla har talat öppet och ärligt om sin fars sista tid i livet vid ett flertal tillfällen sedan han gick bort.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

– Det var som att han tajmade in sin egen bortgång. Jag var rädd för att jag skulle vara ute på turné när det hände eller stå på scenen och inte hinna hem. För man vill ändå vara nära, för mig var det så självklart att jag ville vara där. Och det blev verkligen så. Jag hade till och med haft en fotografering två dagar innan, sedan var jag helt ledig. Jag flyttade typ hem och bodde i hans rum med honom, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons