Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Reagerar kraftigt efter bisarra händelsen i Efter fem – Anna Brolin vittne till allt

26 sep, 2024, 17:30
Märkliga scener utspelade sig i Efter fem-studion – och Anna Brolin såg allt!
Annons

Anna Brolin vet hur man roar i rutan. Hon har flera års erfarenhet i ryggen, vilket gör att TV4 litar blint på sin stjärna och låter henne ratta populära program som Efter fem och Farmen.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Samtidigt jobbar hon stenhårt för att leverera underhållning till kanalen. På sommaren tar hon in på en barack på en parkering i Skillingaryd, enbart för att vara nära produktionen under tiden som Farmen-inspelningen pågår.

Ja, Anna Brolin tycks göra allt för att hennes program ska bli en succé. Hon har heller inga problem att lyfta fram ämnen som i mångas ögon kan te sig smått bisarra, något som vi fick uppleva i tisdagens sändning av Efter fem.

Annons
Anna Brolin
Programledaren Anna Brolin fick bevittna märkliga scener i Efter fem- Karin Törnblom/TT

Bisarra klippet i Efter fem

Beachvolleybollstjärnan David Åhman, som vann OS-guld i Paris tillsammans med Jonatan Hellvig, hade nämligen slagit vad med sin pappa att han skulle tatuera in pungen om han vann OS-guld.

– Det här ska faktiskt handla om en pung! Vi går rakt på sak, sa Anna Brolin, som strax därefter fick se ett klipp på Davids pappa Fredrik spelas upp i sändning.

På bilder kunde man se hur Fredrik låg på en brits, kved samtidigt som tatueraren försökte göra sitt jobb medan Davids pappa uttryckte smärtsamma läten som ”tss”, ”aj aj aj” och ”åhhh”.

Annons

Anna Brolin reagerar kraftigt

När gaddningen var gjord kunde Fredrik konstatera att det var värt all smärta. I Fredriks och Davis värld är vad ett vad och inget som backar ifrån, vad som än gäller.

– Jag tror att alla pappor hade kunnat ställa upp på det här om sonen vann OS-guld. David det här gör jag för dig. Det här är inget kul. De som tatuerar sig är hårdingar, sa Fredrik.

Anna Brolin var efteråt fåordig och visste inte exakt hur hon skulle kommentera klippet.

– Alltså... aj, säger vi, fick hon till slut fram.

Foto: TT/TV4

Annons