Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Renées kommentar får alla att häpna – skämmer ut Peter Haber

23 sep, 2024, 13:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Blev pinsam stämning när Renée Nyberg tar upp det känsliga ämnet.
Annons
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar honBrand logo
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar hon

Det var nu dags för skådespelaren Peter Haber att bli hyllad i TV4:s succéprogram Vilket Liv! med Renée Nyberg.

Haber blev överraskad gång på gång under programmet när flera kända ansikten var på plats för att hylla honom och hans karriär. Några av dessa var hans gamla "filmfamilj" från Sunes jul/sommar, hans kollegor från succéserien Beck och komikern Johanna Nordström.

Men det var ett segment som stal showen – nämligen när Katarina Ewerlöf och Kjell Sundvall från Tomten är far till alla barnen kliver in. Och det börjas diskuteras kring en viss sexscen som Katarina gjorde med Peter under inspelningen av filmen.

Annons
Gamla kollegorna återförenas! TV4

Tomten är far till alla barnen sänds varje julafton och har blivit en klassiker med citat som ”Dö för helvete, tomtejävel”. För många är det en tradition att se filmen varje jul och skådespelarna känner detsamma!

Sexscenen med Peter Haber

I början av den klassiska filmen hörs Ewerlöfs och Habers karaktärer ha sex i en garderob innan de trillar ut och hamnar i sängen.

Peter Haber flinar till när de pratas om sexscenen! TV4

Katarina berättar till Renée i programmet att det skulle vara så trovärdigt som möjligt och att de då hade ett knep för detta!

Annons

– Vi sa att ”vi måste ju ändå hålla en väldigt realistiskt ljudbild”. Öppningsscenen innan vi ramlar ut ur garderoben för att idka barnalstring så har vi väldigt fina ljud. Och för själva ljudbilden blev det armhävningar. Vi höll på att skratta ihjäl oss, säger Katarina och fortsätter:

Katarina förklarar hur det gick till TV4

– En helt annan dag på slutet av hela inspelningen så ligger jag och Peter bredvid varandra i en ljudstudio och åh, åh, säger Ewerlöf och försöker efterlikna de ljud de gör i filmen.

Annons

Renée spelar sedan upp exakt den scenen framför alla och både skådespelarna och publiken bryter ihop av skratt!

Bild: TV4

Annons