Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Rickard Olsson bekräftar – trista beskedet med kärleken Cathrine

07 okt, 2024, 12:00
Rickard Olsson kommer med ett trist besked om nya kärleken Cathrine Hardenborg.
Annons

Rickard Olsson svävar som på moln. Han har en ny kärlek i sitt liv i form av supermodellen Cathrine Hardenborg, som han dejtade under en längre period innan de bestämde sig för att omfamna livet tillsammans.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Samtidigt är han mån om att ta det lugnt. Med Cathrine vill han ta det försiktigt och låta saker och ting ta sin tid.

– Jag har ju alltid slagit på stora trumman och öppnat upp mig på mittuppslag om stora kärleken och se hur det har gått. Nu gör vi detta med små bokstäver i telegramform istället, skriver Rickard Olsson i ett meddelande till Nöjeslivet.

Annons
Rickard Olsson och Cathrine Hardenborg
Rickard Olsson med nya kärleken Cathrine Hardenborg. Robert Eklund/TT

Rickard Olsson i Italien

Just nu befinner sig den populära tv-profilen på en lyxkryssning i Italien. Förra veckan besökte han världsarvet Khartago, Palermo och Pompeji, berättar han för Expressen.

– Det är värsta kulturella ”bucket list”-resan. Jag älskar antikens historia, säger Rickard Olsson.

Trista beskedet

Dessvärre får han inte dela den fantastiska upplevelsen med Cathrine Hardenborg. Tanken var att hon skulle följa med på resan, men tyvärr fick hon förhinder och han fick åka solo.

– Cathrine skulle egentligen ha varit med, men fick förhinder och var tvungen att stanna hemma. Annars hade vi haft en härlig kärlekskryssning.

Lyckligtvis verkar Rickard ha en kanonresa ändå – och han får dela med sig av upplevelsen i bildform till sina följare på Instagram.

”Älskar att upptäcka nya resmål tidiga morgnar med apostlahästarna”, skriver han i ett inlägg.

Foto: TT/Instagram

Annons