Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Rickard Söderberg i tårar – bekräftar tråkiga beslutet med maken Anders

23 aug, 2024, 04:00
Rickard Söderberg berättar själv om tråkiga situationen med maken Anders.
Annons

Rickard Söderberg, 49, är sångfågeln som har tagit hela svenska folket med storm. Hans operaröst har förfört massorna i flera år, med rungande applåder och hurrarop som följd.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!Brand logo
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Samtidigt var hans framstrålning något ovanlig. I stället för den sedvanliga operalooken, valde Rickard ha en något rockigare framtoning med långt hår och ett färgstarkt ögonsmink.

Men det är inte bara på scen som Rickard visat sin färgstarka personlighet. Under åren har han medverkat i en rad olika tv-program och med tiden blivit en profil även i den världen.

Annons
Rickard Söderberg
Rickard Söderberg är en fena på musik. Här tar han det piano vid sitt älskade piano.Andreas Hillergren/TT

Rickards trista besked

Livet som entertainer har dock sina baksidor. Även om Rickard älskar sitt jobb, att stå på scen och underhålla publiken, så finns det även saker med det som han inte är tillfreds med.

Snart är det dags att sätta tänderna i ett nytt projekt, men projektet gör att Rickard kommer behöva lämna maken Anders och leva på egen hand i flera veckor.

”Jag är så otroligt tacksam att få arbeta, och därtill med ett jobb som jag hoppas kan skänka människor lite glädje.Däremot är jag osäker på om jag egentligen är skapt för detta jobb, för jag tycker alltid det är lika svårt att åka hemifrån”, skriver Rickard i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Saknar allt där hemma”

Alla gånger som Rickard lämnat Anders för att ta sig ut på jobbäventyr har lämnat ett visst vemod.

”Jag vet inte hur många gånger genom åren jag har stått med väskan i ena handen och näsduken i den andra på perrongen. Idag inkluderat”.

”Och det är inte det att jag ska göra roliga saker – jag bara saknar allt där hemma. Anders. Kudden. Soffan. Stöket på gatan. Den krånglande hissen. Hemgjorda tacos. Kollot. Bokhyllan. Dofterna. Växterna. Ljuden. Allt”.

Foto: TT/Instagram

Annons