Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Lundell berättar sanningen – första orden om husförsäljningen: "Förvånade"

30 sep, 2024, 11:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Sanna Lundell avslöjar sanningen om husförsäljningen.
Annons
Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringenBrand logo
Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringen

När kändisparet Sanna Lundell och Mikael Persbrandt träffades var det "kärlek vid första ögonkastet".

Blixtförälskelsen mellan Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Det har Sanna tidigare avslöjat för Femina.

– Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra.

Kärleken mellan dem blev också startskottet på ett rofyllt familjeliv. Tillslut valde de att lämna det kaotiska innerstadslivet för en lugnare vardag i det 500 kvadratmeter stora huset i Nynäshamn.

Där bor de med deras tre barn Igor, Lo och Fox. Sanna beskriver herrgården, som är deras hem, som en "vacker och trygg plats".

Sanna Lundell om hemmet: "Helt förälskad"

Där får barnen alla möjligheter i världen att njuta av naturen, stora rum och en grönskande miljö. Sanna får i sin tur rå om sitt intresse för hästar och det stora garaget huserar för Mikaels passion för bilar.

Annons

Och det var inte bara kärlek vid första ögonkastet mellan Sanna och Mikael, utan även mellan Sanna och huset den dagen för tio år sedan, när hon av en slump körde förbi villan.

– Jag blev helt förälskad i den underbara platsen med huset liggande på en höjd, omgiven av gamla ekar och med en magnifik allé på ena sidan och en dal som bredde ut sig på den andra. Det såg lite ut som en oas, säger hon i en intervju med Sköna Hem.

Sanna Lundell om husförsäljningen: "Hade inte tänkt sälja"

Två år och några månader senare blev huset deras – och är det än idag, trots att media runt om i landet skrivit om den stundande husförsäljningen.

– Vi är själva förvånade över att pressen valde att gå ut med detta. Vi har inte tänkt sälja, och vi ville egentligen bara ha en värdering, men när vi fick veta hur mycket pengar det var värt tänkte vi att ”vill någon betala det priset kan vi överväga en affär”, säger Sanna och fortsätter:

– Men det känns väldigt långsökt och är inget vi tänker på. Stora Lundby är underbart. Jag känner mig som ett med den här platsen, så en flytt skulle inte vara lätt.

Annons